hvordan du installerer java script på en pc

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-11

JavaScript er et internet-baseret computer programmeringssprog , der giver dig mulighed for at køre programmer med andre programmer . Oprettet af Sun Microsystems , JavaScript er gratis at downloade og er tilgængelig for alle operativsystem-herunder Windows . Hvis du ønsker at installere JavaScript på din PC , det er hurtigt og nemt at gøre det og vil kun tage et par minutter af din tid
1 .
Åbn din webbrowser og gå til Java hjemmeside . Se Ressourcer nedenfor for webadressen.
2 .
Klik på den røde download-linket i menuen øverst på JavaScript hjemmesiden .
3 .
Klik på den store røde knap , der lyder " Free Java Download " i midten af siden . Husk, at du får brug for mindst 98MB harddiskplads til installation JavaScript .
4 .
Gem og gemme JavaScript- installationsfilen på et sted, hvor du kan finde det . Skrivebordet er et godt sted at gemme den midlertidigt .
5 .
Dobbeltklik på installationsfilen for at installere JavaScript . Følg anvisningerne for at registrere og bruge det . Husk at lukke og genåbne din browser , så ændringerne korrekt vil træde i kraft .

gode råd og advarsler


  • ikke slette installationsfilen , som du kan finde det nyttig på et senere tidspunkt . Det er en god idé at have en mappe på din harddisk , som indeholder installationsfilerne for hver af dine programmer .


  • Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man finder en substring i java     

    Kommentarer

    Code:
    change