hvordan du opretter en java -applet med drop -down lister

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-18

Applets er specielle programmer skrevet i Java , som i stedet for at køre direkte på en brugers computer eller kommandoprompt som normale programmer , er i stedet indlejret i websider, der bruger HTML -tag . Dette giver programmører til at bygge komplekse applikationer i den magtfulde Java-sproget , og sæt dem let i deres websider . Når brugeren besøger siden , hans browser automatisk downloader og kører Java-programmet på siden
1 .
Opret en ny Java- fil med navnet " DropDownApplet. java . " Hvis du har en integreret Java udviklingsmiljø ( IDE ) på dit system , vil der være en " ny klasse "i din menuen Filer . Men hvis du ikke bruger en IDE , kan du bare gemme en tekstfil med " . java " udvidelse ved hjælp af Notesblok .
2 .
tilføjes følgende import udsagn til toppen af Java -fil , du lige har oprettet :
import java. applet. Applet ;
import java. awt. event. ActionEvent ;
import java . awt. event. ActionListener ;
import javax. swing. JComboBox ;
import javax. swing. JLabel .
3
oprette en klasse kaldet DropDownApplet . Det vil udvide Applet klassen , der kommer med Java standard biblioteket , så den kan køres inde fra websider . Det vil også gennemføre ActionListener interface fra Java biblioteket , gør det muligt at reagere på brugerens handlinger . Gør dette ved at indsætte følgende kode :

/**
* Denne klasse viser en simpel Java applet , som indeholder en drop down boks .
* @ forfatter Kevin Walker
* /
public class DropDownApplet udvider Applet gennemfører ActionListener {
}

Alle andre kode vil gå ind i parentes .
4 .

5 .
Opret en " konstruktionsfunktion " metode, der vil blive udført , så snart DropDownApplet er skabt ved at indsætte følgende kode :
offentlige DropDownApplet ( ) {
super () ;
this. add ( ComboBox )
this. add ( label ) ;
this. setVisible ( true) ;
kombinationsfelt . addItem ( " Konto 1 " ) ;
comboBox. addItem ( " punkt 2 " ) ;
comboBox. addItem ( " punkt 3 " ) ;
comboBox. addItem ( " punkt 4 ") ;
comboBox. removeItem ( " punkt 4 " ) ;
comboBox. addActionListener (denne ) ;
label. setText ( comboBox. getSelectedItem ( ) toString ());

}
Going linje for linje , denne kode første indkaldelser kommandoen " super "for at køre constructor af basen Applet klassen som DropDownApplet klasse er afledt af . Næste , det tilføjer JComboBox og JLabel oprettede i trin 4 til applet 's GUI . Så det fortæller applet til at blive synlige .
Efter dette, er det JComboBox befolket med en liste over emner , og bare af hensyn til eksempel , er et af de punkter straks fjernes.
Linjen " comboBox. addActionListener (denne ) " fortæller JComboBox at rapportere tilbage til main-programmet hver gang der forekommer en ændring .
Endelig den sidste linje sætter teksten i JLabel til, hvad det valgte emne fra JComboBox er . Ved starten af programmet , vil det være " Konto 1 ".
6 .
Opret en " actionPerformed " metode . I trin 5 , fortalte du JComboBox at rapportere tilbage til main-programmet , når brugeren udfører en handling på den. Dette er den metode JComboBox vil aflægge rapport til . Da dette er et simpelt eksempel , vil det bare ændre teksten på etiketten når som helst brugeren ændrer det :

offentlige actionPerformed void ( ActionEvent e ) {
label. setText ( comboBox. getSelectedItem ( ) . toString ());

}


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man bruger java script i flash 8 

Kommentarer

Code:
change