hvordan du opretter en java -fil

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-15

Java er en objektorienteret , cross -platform programmeringssprog udviklet af Sun Microsystems . Fordi det løber gennem et specielt program kaldet en virtuel maskine , programmer skrevet i Java er i stand til at køre på enhver computer med Java installeret uden ændringer , og uanset forskelle i operativsystemet

Du skal bruge: .
Java Virtual Machine
Java Development Kit .


1 .
Åbn en teksteditor . Programmet Notesblok , der følger med Windows , vil gøre . Hvis du bruger en Mac-computer , den indbyggede editor TextEdit vil også arbejde , men du bliver nødt til at vælge " Make Plain Text " kommandoen i menuen Format .
2 .
Umiddelbart gemme filen i en mappe efter eget valg og give det et navn , som " HelloWorld. java ", der anvendes i dette eksempel . Der bør ikke være " txt "," rtf "eller " doc " udvidelse i slutningen af filnavnet . Uanset hvad navn, du vælger , vil være det navn bruges, når du går til at definere din klasse i trin 4 .
3 .
Skriv følgende i din fil , erstatter det navn med dit eget .
/**
* En simpel Java -fil .
* @ forfatter Kevin Walker
* /
Dette kaldes en javadoc kommentar , og det er god praksis at komme i vane med at skrive dem . Disse kommentarer er formateret på en sådan måde, at de kan læses af et særligt program, indgår i de fleste Java programmering miljøer til at generere automatisk websider , der beskriver , hvordan dit program virker for andre .
4 .
Tilføje følgende , nøjagtig som skrevet :
public class HelloWorld {
}
Dette erklærer en imaginær objekt , kaldet en klasse , som du kan bruge til at holde dit program . Alt andet du skriver vil blive medtaget mellem de åbne og lukke parentes af HelloWorld klassen , da disse definere, hvornår programmeringen til klassen begynder og slutter .
5
Kopier dette ind i din HelloWorld klasse , mellem de åbne og lukke parentes : .
public static void main ( String [ ] args ) {

}
Igen disse beslag lægge ud omfattet af denne del af programmet.
Der er en masse i gang her, så vi starter simpelt derefter tilføje detaljer .
Dette er den kommando, der fortæller Java , hvor dine egentlige program begynder . Hver Java program, du skriver , fra den enkleste til de mest komplekse , vil altid have denne linje et sted i det.
Nøgleordet " offentligheden " fortæller Java , at denne kommando kan tilgås fra lande uden for HelloWorld klassen . Da dette er indgangen til Java selve programmet , er det meget vigtigt, at det være til rådighed for omverdenen .
Nøgleordet "statisk " er en smule kompliceret , men det fortæller Java , at der nogensinde skulle kun være én af disse i hukommelsen på et tidspunkt .
" ugyldig " fortæller Java , at der ikke vil være nogen grund af denne operation .
Endelig " String [ ] args " fortæller Java , at vi vil modtage en liste over tekststrenge fra kommandolinjen . Vi vil ikke bruge dem , men det kunne være nyttigt senere
6
Inde hovedfunktion du netop har oprettet , mellem åbne og lukke beslag , skal du tilføje følgende kode : .

System. out. println ( " Hello World !");

Ligesom det lyder som , dette vil udskrive sætningen " Hej Verden ! " til kommandoprompten.
Gem dit arbejde .
7 .
Åbn kommandoprompten . I Windows, kan du gøre det ved at klikke på " Start " , " Kør " og skrive bogstaverne " cmd ". I Mac OS X , du i stedet skal bruge programmet Terminal ved at skrive " Terminal " til " Spotlight . "
Naviger til den mappe , hvor du gemte din java -fil ved hjælp af ' cd -kommandoen i Windows , vil det sandsynligvis være noget lignende . " cd C : \ Documents and Settings \ DIT NAVN \ Desktop \ " og i OS X vil det være noget lignende " cd ~ /Documents "
8
Skriv følgende : .
javac HelloWorld

Dette vil producere en fil med navnet " HelloWorld. class . "Næste , vil du ønsker at gøre det til en JAR -fil , så folk kan bruge dit program blot ved at dobbeltklikke på det i stedet for at skrive komplekse kommandoer . Type :
krukke jf. HelloWorld. jar HelloWorld. class
Dette skaber en fil med navnet " HelloWorld. jar , " og det er det program, du kan distribuere til dine venner og familie til wow dem med dine hacking tapperhed .

gode råd og advarsler


  • Selvom du kan bruge Notesblok til at skrive Java på ubestemt tid , der er langt bedre valgmuligheder . Overvej en open source editor for programmører som jEdit eller en dedikeret Java udviklingsmiljø ( IDE ) som NetBeans eller Eclipse . Et IDE vil også gøre det lettere at bygge og køre dine Java-applikationer .


  • Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man skaber dato objektet fra streng i java     

    Kommentarer

    Code:
    change