hvordan man kan konvertere en java -programmet i et Windows-tjeneste

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-07

Java er en udbredt sprog , som mange programmer bliver skrevet . Windows er det mest udbredte styresystem , og der er mange lejligheder, hvor et Java program skal køre som en Windows service . Denne artikel forklarer, hvordan en java -program kan køres som en Windows service . Der er mange biblioteker og programmer til rådighed , som nemt kan bruges til at pakke en Java -program til et Windows-tjeneste . Denne artikel beskriver brugen af gratis software Java Service Launcher (til Windows ) til at køre et Java -program til et Windows-tjeneste .

Du skal bruge:
Java program
. Java Service Launcher .

Program info og få Tjenesten Launcer


1 .
Not¨¦r , hvilken klasse ( siger com. sample. EntryClass ) i java program er indgangen for anvendelsen og har den vigtigste metode .
2 .
Not¨¦r placeringen af java arkiv ( jar fil ), som indeholder Java-programmet .

3 .
Hent Java Service Launcher ( JSL ) fra http://jslwin. sourceforge. net/
4 .
Udpak JSL software til en lokal bibliotek .
5 .
Kopier JSL. EXE og JSL. INI overalt på disken , helst til den placering, noteret i trin 2 , hvor java -programmet er placeret .

Konfiguration og installation af Service


1 .
Konfigurer JSL. ini med de korrekte parametre . De vigtigste parametre til at konfigurere , er beskrevet i følgende trin .
2 .
Indstil tjenesten navn og beskrivelse ved at sætte de variabler, " appname «,» tjenestenavn ' , ' DisplayName ' , ' servicedescription ' passende .
3 .
Indstil konto og adgangskode, der skal anvendes til vinduer tjenesten ved hjælp af de variabler ' konto ' og ' password . »
4 .
Tildel klasse, metode og parametre, der vil blive kaldt , når tjenesten er stoppet ved at sætte variablerne ' stopclass «,» stopmethod 'og ' stopparams . '

5 .
opsætning af parametre til at konfigurere klasse og metode , der skal kaldes, når tjenesten er stoppet midlertidigt ved at sætte ' pauseclass «,» pausemethod ' , ' pausesignature 'og ' pauseparams . '

6 .
Indstil Java Runtime der skal bruges til at køre programmet ved hjælp ved at indstille variablen » jrepath '.
7 .
Sæt arbejdsmappen , der bruges til at køre Java-programmet ved at indstille variablen » wrkdir « . Dette vil for det meste er det sted nævnt i afsnit 1 , trin 2 .
8 .
Konfigurer java program , der skal køre som en service ved at sætte variablen ' cmdline « . Klassen vil blive den klasse noteret i Trin 1 . Eksempel : . cmdline=- cp % P1 % \ src com. sample. EntryClass
9
Alternativ til Trin 8 ovenfor : Brug params variable for at konfigurere java program, der vil blive kørt som en Windows-tjeneste .
Eksempel :
params=3
param00 =- cp
param01=C : \ mitpgm \ lib \ lib. jar
param02=com. sample . . EntryClass
10
Udfør kommandoen jsl. exe-installere. Dette installerer den tjeneste , der er blevet konfigureret i de forrige trin .
11 .
Start Windows service netop installeret ved hjælp af Windows service manager .

Tips og Advarsler


 • Nogle andre software til rådighed , der giver lignende funktionalitet er Tanuki Software og Apache Commons Daemon bibliotek . Valget af biblioteket bør afhænge af platforme, som skal støttes for at køre programmet som en service eller daemon .
 • Tag hensyn til licenser muligheder og java runtime valgmuligheder ( om det vil være tilgængelig separat eller bør bundtet af tjenesten indpakning ) inden der træffes afgørelse om forkyndelse indpakning software .


 • Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:java foråret vs stivere   

  Kommentarer

  Code:
  change