hvordan man kan læse et Word-dokument med java

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-01

Java-sproget bruges til at udvikle platform uden applikationer . Det betyder, at et Java-program kan køre på alle maskiner --- Linux , Unix , Windows eller mobile enheder --- uanset brugerens operativsystem . Hvis du skriver programmer til Windows -maskiner , kan du bruge Java til at importere og læse Word- dokumenter på harddisken . Processen kræver en vis importerede klasser , der er frit tilgængelige fra Apache 's hold , som er udviklerne til det populære web- vært ansøgning
1 .
Placer POI importere filer i udførelsen mappe for din Java-program . De filer skal importeres til din Java- kode filer . Følgende koder skal anvendes på toppen af din Java -kode fil til reference til Word funktioner :
import org. apache. poi. poifs. filesystem . * ;
import org. apache. poi. hwpf . * ;
import org. apache. poi. hwpf. extractor . * ; .
2
Læs i Word -filen reference til en fil strøm variabel , som bruges i alle Java-programmer til at læse filer på en harddisk . Følgende kode læses i et dokument kaldet " myDoc. doc " i en fil stream variabel :
POIFSFileSystem fs=null ;
fs=new POIFSFileSystem ( ny FileInputStream ( " myDoc " ) ;

3
Start den ordklasser bruges til at evaluere og analysere det dokument format Følgende kode læser i Word- format og analyserer det , så du kan vise oplysninger om brugeren :
HWPFDocument dokument=nye HWPFDocument ( FS) ;
WordExtractor ord=new WordExtractor ( dokument ) .
4
Hent afsnittene fra Word-dokumentet og sæt dem til en variabel . Følgende kode vil skabe en række afsnit:
String [ ] stk=word. getParagraphText () ;
5
Print afsnittene . De afsnit vil blive vist i almindelig tekst til brugeren . Følgende kode viser , hvordan at udskrive oplysninger hentet i Java -kode :
System. out. println (" Første afsnit tekst : " + stykker [ 0 ] ) ;


Previous:hvordan du installerer Java API Next:hvordan man kan ændre skrifttype farver med javascript 

Kommentarer

Code:
change