java quicktime tutorial

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-05

Java er et populært platform og programmeringssprog . QuickTime er Apples multimediesoftware platform , der giver lyd og video skabelse og publicering . QuickTime til Java ( QTJava ) giver Java udviklere at drage fordel af de QuickTime-funktioner på Windows og Macintosh -systemer

opsætning

Opsætningen for at bruge QTJava kræver download og installation af en Java Development Kit ( JDK ) eller Java Runtime Environment ( JRE ) og Apple QuickTime . Ifølge Apples dokumentation , hvilket normalt er QTJava biblioteket bliver installeret med QuickTime installationsprogram . QuickTime installation kopierer også den nødvendige fil ( QTJava. zip ), der indeholder QTJava biblioteket til " ext " bibliotek af standard systemet , JRE . Udover Java og QuickTime , skal du oprette en integreret udviklingsmiljø ( IDE ) som Eclipse eller NetBeans . Hvis udviklingen platformen er Mac OSX , så kan du bruge Apples Xcode IDE .

Arkitektur

QuickTime til Java består af to lag . Et lag giver problemfri adgang til QuickTime Application Programmer Interface ( API ) via Java . Dette lag er implementeret som en Java Native Interface implementering . Det andet lag består af en ansøgning rammer, der koordinerer udveksling af ressourcer mellem Java og QuickTime og giver forenklet hvorpå man kan anvende QuickTime-funktioner .

eksemplerne nedenfor

QTJava arbejder for at skrive Java- programmer, der bruger QuickTime-funktioner til at spille forskellige typer af medier understøttes af QuickTime . Du kan også bruge den til at bygge applikationer , der styrer film og manipulere billeder . Udover film og billeder , kan QTJava ansøgninger også til stede og manipulere animationer af tre-dimension modeller .

QTJava API

QTJava API er opdelt i pakker, der indeholder klasser , der giver lignende funktioner . Den Quicktime. app. view indeholder klasser , som du kan bruge til at spille og kontrollere film og manipulere billeder . Den Quicktime. io Pakken indeholder klasser , som du kan bruge til at håndtere filer understøttes af QuickTime . Den Quicktime. app. time Pakken indeholder grænseflader og klasser til at håndtere med tiden linjer og opgaver . Den Quicktime. qd pakke indeholder klasser til praktisk QuickDraw tegning operationer . Den Quicktime. qd3d. camera pakke indeholder klasser til håndtering af kameraet information . Den Quicktime. sound indeholder klasser for at manipulere lyden . Gennemse forskellige pakker for at få en idé om forskellige funktioner, der findes i API .

Andre overvejelser

Ifølge Apples dokumentation , behøver programmører ikke behøver at bekymre sig om hukommelse forvaltning , som QTJava er en Java API . Det påpeger også, at den Java-metode kalder giver meget lidt overhead til de indfødte opkaldet. Den QTJava opfordrer oversætte parametre i Java- objekter fra det underliggende C biblioteket , så tjek for fejl og smide undtagelse i tilfælde af fejl . QTJava har forskellige støtteordninger matricer til browsere og Java -versioner på Mac OSX og Windows . Konsultere Apple dokumentation baseret på den platform , hvor du vil bruge QTJava .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man skaber xls med javascript 

Kommentarer

Code:
change