java 1,6 vs 1,5

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-06

Java 1,6 , også kendt som Java SE 6 , har en overflod af nye funktioner i forhold til den ældre 1,5 udgave . De fleste af disse funktioner er designet til at gøre Java udvikling lettere og mere kraftfuld for programmører , men nogle er af interesse for slutbrugerne samt

Du skal bruge: .
web-vært , der kører Active Server Pages ( ASP ) .

Egenskaber for Programmører

En af de største ændringer for Java -udviklere er indføjelsen af den nye Java BF indlejret database -software . Java DB er baseret på Apache 's Derby database . En ny klasse , Console , giver Java -udviklere mere magt for at skrive kommandoprompten-baserede applikationer .

Egenskaber for End Users

En stor Ud for slutbrugerne er den officielle optagelse af JConsole , en grafisk brugergrænseflade til overvåge gennemførelsen af Java Virtual Machine og Java applikationer. Og , selvfølgelig, indeholder Java 1,6 performance og sikkerhedsmæssige forbedringer .

Swing

Den nye udgave af Swing ( det officielle brugergrænsefladen bibliotek ) i Java 1,6 øger evnen til Java- programmer til at tilpasse sig de " look and feel " af et operativsystem. Java Swing applikationer, der kører på en Mac OS X-computer vil ligne native Cocoa applikationer , den samme ansøgning vil ligne en indfødt Windows-program , når du kører på den pågældende operativsystem .


Previous:hvordan man åbner den Inspiron 640 laptop Next:hvordan man spillede rollen i java 6 

Kommentarer

Code:
change