hvordan du opretter forbindelse scsi til usb

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-24

SCSI , eller små edb -system interface , er en forbindelse port, som bruges på ældre edb-systemer . Denne forbindelse er ikke længere anvendes og er blevet erstattet af den mere populære og hurtigere USB- og FireWire- porte . SCSI -forbindelsen er cirka to inches lang og bruges af ældre printere ikke via USB eller endda en seriel forbindelse . Hvis du ønsker at tilslutte en SCSI -enhed til computeren er det muligt at gøre dette ved hjælp af en USB- adapter

Du skal bruge: .
SCSI til USB- adapter
. SCSI -kablet .


1 .
Sæt USB-enden på USB til SCSI -adapteren i en af USB-portene på din computer ( det er ligegyldigt, hvad USB port , du bruger ) .
2 .

Slut SCSI ende af adapteren i den ene ende af SCSI -kablet . Stram metal bands omkring den side af kablet for at sikre forbindelsen .
3 .
Sæt den modsatte ende af SCSI- kablet i SCSI -porten på den hardware , du ønsker at oprette forbindelse til computeren.
4 .
Tænd nye tilsluttede hardware , så installere eventuelle forudsat drivere . Hvis dine drivere er out-of dato ( som mere end sandsynligt , de er ) , navigere hardware fremstillingsomkostninger hjemmeside , skal du vælge " Support ", " Downloads og drivere "og derefter vælge det produkt model og operativsystem du kører . Klik på "Download "linket for at downloade de tilgængelige driveren, og dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden . Følg anvisningerne i guiden for at fuldføre føreren opsætningen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan afbryde strømmen spare på skærme 

Kommentarer

Code:
change