hvordan man opbevarer blækpatroner til printere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-09

Tage sig af printerpatroner sparer penge ved at hjælpe til at forhindre blæk tørrer ud og forlænge livet for patronerne . Uanset hvilken type , form eller mærke af printeren blækpatron , vil det grundlæggende i optimal opbevaring med til at forhindre skader på patronen . Genopfyldning patroner giver en mulighed for at spare penge og reducere affald og skærer ned på patroner opbevaret uden for deres anvendelse-efter dato . University of Nebraska-Lincoln rådgiver opbevaring patroner ved stuetemperatur og aldrig bruger op cylinderampullen blækket helt, før påfyldning det . . Følg grundlæggende retningslinjer for at gemme printerpatroner

Du skal bruge:
Vinyl tape , hvis det er nødvendigt


1
Vælg et køligt , tørt sted at gemme printer . patroner . Overdreven varme kan forårsage luftbobler . På steder , som har tendens til at være varmt , skal du vælge de fedeste område, som f. eks et skab eller skab væk fra vinduer . Varmen stiger , så hold patroner på nederste hylder .
2 .
Hold printerpatroner forseglet i den originale emballage når det er muligt . Nye blækpatroner kommer forseglet i en beskyttende indpakning , der hjælper til at holde blækket frisk .
3 .
Opbevar blækpatroner til printere højre side op . Hvis de er i den originale æske , betyder det at placere kasserne på deres bunden , så skriften på pakningen er højre side op . Hvis du har patroner, der ikke i kassen , skal du placere blænden ende nedad . Blænden er afslutningen dækket med en fane , der forsegler blækket i. Opbevar aldrig blækpatronerne på deres sider , fordi de kan lække .

gode råd og advarsler


 • Hold blækpatroner væk fra direkte sollys .
 • Efterlad ikke blækpatroner i køretøjer i længere tid end nødvendigt .
 • Hold printerpatroner væk fra flammen .
 • Genbrug printerpatroner . Nogle kontorartikler butikker tilbyder rabatter til kunder , der bringer i patroner til genbrug .
 • Må ikke købe mere printerpatroner end du har brug for. Selv i moderate temperaturer , skal du blækpatroner varer ikke evigt .
 • Hvis du nødt til at gemme en åbnet blækpatron , forsegle bunden med vinyl tape . Brug et separat stykke tape for hver farve for at undgå , at blækket blanding . Opbevar cylinderampullen i en lynlås plastikpose med en fugtig klud .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan optage over en cd rw   

  Kommentarer

  Code:
  change