Sådan foretages fejlfinding en ViewSonic va903b

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-12-02

ViewSonic 's VA903B LCD ( liquid crystal display ) computerskærm er en TCO-mærket display , hvilket betyder at det overholder standarder for ergonomi , energieffektivitet , lavt støjniveau og elektromagnetiske emissioner , og økologi , herunder genanvendelse ledelse . Problemer med skærme kan omfatte ingen magt , magt, men ingen skærm billede , forkerte eller mærkelige farver og styrefunktioner ikke fungerer

Du skal bruge: .
Apple Macintosh -adapter ( computere ældre end G3 )
Udskiftning videokabel .


1 .
Tryk på afbryderen på ViewSonic VA903B hvis skærmen ikke kommer på , og der er ikke nogen lys på frontpanelet . Sørg for, at enheden er tilsluttet en almindelig stikkontakt.
2 .
Tryk på én knap på en tid, hvis ViewSonic VA903B knapper ikke synes at arbejde .
3 .
Spænd det kabel, der løber fra computeren til skærmen med vedlagte skruer , hvis strømmen er tændt , men skærmen vil ikke komme på . Macintosh -computere ældre end en G3 brug for en særlig Mac -adapter , som du kan købe fra en forbruger elektronik forhandler . Hvis du har en gammel Mac , vil dette skærmbillede ikke fungere uden det .
4 .
Afbryd og se på videokablet eventuelle farver mangler på skærmen . Kig efter knækkede ben på stikkene . Knækkede ben på video kabel og ikke i ledningen kan forårsage manglende rød , grøn og blå farver . Udskift kablet .
5 .
Slut skærmen til en anden computer for at forsøge at fjerne computeren som et problem . Hvis skærmen ser problematisk på den første computer , men ikke på den anden , problemet er sandsynligvis med den første computer og ikke på skærmen overhovedet.


Previous:nothing Next:hvordan du kan opdatere lydkort drivere 

Kommentarer

Code:
change