hvordan man kan scanne billeder til en cd

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-17

Scannede billeder kan tage en masse hukommelse , plus de er ikke så tæt på transport som de billeder gemt på en disk . Med Windows Stifinder , kan brugerne brændt scannede billeder til en cd . Processen for at scanne billeder varierer ved at scanne enhed . De fleste scanning enheder leveres komplet med software, der vil gøre det muligt at scanne billederne til computeren . Hvis du ikke har scanner software installeret , kigge efter den software online i producentens support afdeling

Du skal bruge:
Scanner software .
Cd eller dvd.

Scan Billeder


1 .
Tænd scanning enhed og åbner den scanning sengen døren .
2 .
Læg fotoet på scanningen sengen , som er instrueret af scannerens manual . Dette kan enten være face- down eller face-up .
3 .
Luk scanning sengen døren og trykke på scan -knappen. Scanneren vil kommunikere med computeren og scanneren software vil åbne automatisk. Computeren vil vise en forhåndsvisning af hvordan det scannede billede vil se ud ved hjælp af softwaren på skrivebordet.
4 .
Bekræft at du ønsker at scanne billedet ved at vælge den mulighed i softwaren . Scanneren scanner fotoet .
5 .
Vælg " Gem som " fra softwarens menuen "File" og gem det scannede billede . Når du har scannet alle dine billeder , vil du være klar til at brænde dem på en cd .

Brænd scannede billeder til cd


1 .
Sæt CD'en ind cd -eller dvd-rom- drev .
2 .
Vælg " Brænd filer på disc med Windows Stifinder " i dialogboksen Automatisk afspilning vindue, der vises . Du kan også gå til start -menuen og vælge "Denne Computer ". Derefter dobbeltklikke på cd-eller dvd- drevet for at starte brændingen .
3 .
Indtast et navn til disken når du bliver bedt . Vælg " Med en CD /DVD afspiller " ( for at lave en Mastered cd , der vil spille i de fleste dvd- afspillere ) eller " Like a USB flashdrev " ( for at lave en Live Format cd , der vil spille i de fleste computere, der kører XP eller nyere ) og Klik på " Næste ".
4 .
Træk og slip de scannede billeder til den tomme disk mappe . Du kan trække en hel mappe , hvis alle de scannede billeder gemmes ét sted .
5 .
Vælg " Brænd til disk ", og Windows Stifinder vil brænde billederne til cd'en .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre størrelsen på diskpartitionen i Windows XP 

Kommentarer

Code:
change