Hvordan kan jeg sammenligne ebook læsere ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-29

Der er mindst et dusin e-bog læsere på markedet i øjeblikket , eller som skal frigøres, og det kan være svært at vide, hvilken en der passer til din behov . Forskellige e- bogslæsere tilbyder forskellige fordele og ulemper og varierer afhængigt af hvilket mærke og model de er . Mens den ene kan være den nøjagtige størrelse du leder efter , kan det veje mere end du ønsker at bære . Vær omhyggelig med at tjekke ud hver e-bog -læser specifikationer , før du køber og forskning grundigt for at sikre , at du køber det rigtige produkt til dine behov .

Du skal bruge:
Video demoer
. Elektronisk lagring besøg .
Review sites .
Gennemgang af e-bog sælger priser .


1 .
Se video demoer for at få en idé om , hvordan hver e-bog-læser værker . Websteder som YouTube ofte træk demonstrationer og anmeldelser af produkter og kan være en ideel måde at anskue læsere uden at skulle gå til en butik for at se dem . Vær opmærksom på detaljer såsom batteritid , skærm-størrelse, vægt og læsbarhed . E-ink er designet til at ligne traditionelle blæk , men er mere letlæselig på nogle læsere . Læsbarheden kan også blive påvirket af skarpt sollys , så hvis du har planer om at læse din e-bog udendørs , en video demo der viser skærmen i kraftigt lys kan hjælpe dig med at måle , hvordan læsbar teksten vil blive .
2 .

Besøg en butik og bede en salgsassistent til at give dig en demonstration af butikkens adgang til e-bog læsere . Dog kun gøre dette , hvis du har fjernet muligheden for at købe e-bog læsere , der er til salg online . Mange e-bog læsere er i øjeblikket kun tilgængelig til at købe online , så du skal ikke blive påvirket af en du kan købe i en butik . Forskning online muligheder , der skal sikre, at de ikke for dig.
3 .
Læs review sites for at få en indikation af , hvordan andre mennesker nyder deres e-bog læsere . Consumer hjemmesider funktionen anmeldelser fra offentligheden , så de udtalelser tendens til at være mindre forudindtaget end salget spiel vist på en e-bog -læser 's hjemmeside . Disse review sites er også nyttige for at opdage disse fejl , som ikke bliver synlige før enheden har været ejet i et stykke tid . Andre site brugere kan fortælle dig, om batteriet holder lige så længe som muligt eller om teksten skærmformat stammer øjnene .
4 .
Review e-bog sælger hjemmesider og få en idé om priser og tilgængelighed af e-bøger . Forskellige e- bøger kan ikke være foreneligt med forskellige e-bog læsere og den billigste e-bøger virker muligvis ikke på det apparat, du har valgt . Vær opmærksom på, at fænge i øjeblikket ikke understøtter den gratis e-bøger uploaded af Google , så du kan ende med at bruge mere på e-bøger , end du gerne vil . Men som Kindle er en Amazon produkt , antallet af e-bøger til rådighed for download er imponerende .

gode råd og advarsler


  • Før du køber en e-bog læser , skal du sørge for at det virker i dit område . Visse typer af e-bog læsere er kompatible med visse internetudbydere , som muligvis ikke tilgængelig i dit område eller land .


  • Previous:nothing Next:hvordan man deaktiverer en Toshiba touchpad     

    Kommentarer

    Code:
    change