Sådan fejlfinder du en hk f4185 printer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

HP Deskjet F4185 er en alt- i -én inkjet printer . Enheden har mulighed for at udskrive , scanne og kopiere dokumenter . Printeren kan udskrive sort /hvide dokumenter med hastigheder på op til 20 sider pr minut og farvedokumenter med hastigheder på op til 14 sider i minuttet . Levetid af printeren , kan du få problemer med at bruge det . Heldigvis kan de fleste af disse problemer kan løses ved hjælp af simple fejlfinding metoder

Du skal bruge: .
HP Deskjet F4185
. Computer .
USB -kabel .


1 .
Tag din HP Deskjet F4185 printer fra din strømskinne og slutte den direkte til en stikkontakt , hvis printeren ikke tænde . Hvis printeren magt problemet fortsætter , skal du sørge for, at du ikke trykke på tænd -knappen på forsiden af printeren for hurtigt , da knappen skal holdes i flere sekunder for at tænde printeren .
2 .
Fjern emballage tape fra blækpatronerne , hvis du bemærker , at dine udskrifter kommer ud falmede eller forvrænget . Tage hver blækpatron ud af sin holder inde i printeren og være sikker på ikke at røre blækdyse . Brug din finger blidt skrællen og fjerne den gyldne tape , der beskytter blækket dysen. Placer begge blækpatroner tilbage i printeren .
3 .
Tilslut din HP Deskjet F4185 direkte til din computers USB-port og undgå at bruge en USB- hub , hvis printeren ikke udskriver på kommando . Sørg for, at USB- ledning , der forbinder printeren til computeren er ikke længere end 9,8 meter , da længere kabler ikke er understøttet .


Previous:nothing Next:hvad er den funktion af en ergonomisk tastatur ? 

Kommentarer

Code:
change