hvad er den funktion af en ergonomisk tastatur ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-28

Ergonomi er videnskaben om at designe udstyr til arbejdspladsen, der maksimerer produktiviteten ved at reducere ubehag og operatør træthed . Ergonomisk design er blevet indført for at bekæmpe ubehag og træthed oplevede , når du bruger et traditionelt tastatur

Posture

Forkert kropsholdning , mens du bruger et tastatur kan forårsage stress til sener og nerver . Ergonomiske tastaturer fremme en neutral stilling for operatørens håndled , hænder og underarme .

Repetition og Comfort

Ensidigt gentaget arbejde på et tastatur kan være en erhvervsmæssig risiko , når gentagelse overstiger det bløde væv evne til at inddrive fra anstrengelse . Ergonomiske tastaturer er designet til at være mere komfortabel mulighed for mindre anstrengelse på bløde væv .

Typer af ergonomiske tastaturer

Flere stilarter ergonomiske tastaturer er blevet indført. Split tastaturer er designet til at rette håndled for en mere naturlig arbejdsstilling . Støttende tastaturer har indbygget håndled og håndflade hviler for komfort og støtte . Negative-slope tastaturer medvirke til at reducere risikoen for karpaltunnelsyndrom ved at bøje håndleddene frem i stedet for bagud .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en dell computer processor 

Kommentarer

Code:
change