hvad er formålet med en tegning tablet ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-29

En tegning tablet giver en computerbruger til at indtaste oplysninger ved hjælp af en pen-lignende enhed i stedet for en mus . Kunstnere bruger tabletter , fordi de føler sig mere naturligt . De kan også hjælpe med at forhindre håndled smerter

Kunstnere

Mange grafiske kunstnere bruger tegneplader til at skabe digitale kunst ved hjælp af traditionelle kunstneriske metoder . En tegning tablet giver kunstneren en følelse , der er svarer til at bruge en pen eller pensel , i stedet for en mus . Mange tegneplader har særlige karakteristika såsom trykfølsomhed , og kan mærke den vinkel, at du holder pennen .

opløsning håndled smerter

En tegneplade kan også hjælpe med at undgå håndleddet forhold såsom carpal tunnel eller tendinitis . Ved at bruge færre gentagne bevægelser med tablet , kan kunstneren mindske den smerte , der ledsager disse betingelser , eller kan forebygge karpaltunnel eller tendinitis fra udviklingslandene .

Signing Dit navn

Tegning tabletter kan også bruges til at underskrive digitale dokumenter . Tilføjelse af en personlig signatur er muligt med en tegneplade , fordi det fungerer meget som en almindelig kuglepen eller blyant . Det giver dig også mulighed for at hånden skrive noter i stedet for at skrive dem ind, hvis du har den rigtige software .


Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en hk f4185 printer 

Kommentarer

Code:
change