hvordan man bruger HP-printer 2015

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-06

HP Printer 2015 ( eller P2015 ) er en lille og kraftfuld sort og hvid LaserJet printer , der kan udskrive op til 27 sider per sekund ( se reference ) . Fordi det er en fokuseret og strømlinet produkt , for at lære bruge det burde tage dig omkring en halv time , herunder installere tid

Du skal bruge: .
HP P2015
HP P2015 driver-cd'en .
Computer .
Papir .

Installer printeren


1 .
Brug det medfølgende USB -kabel til at tilslutte printeren til computeren og tænde den .

2 .
Indsæt den medfølgende driver-cd'en i computerens cd- drev , og følg vejledningen på skærmen for at installere printersoftwaren og oprette din nye printer .
3 .
Åbn et dokument , du vil udskrive på din computer og lade det stå åbent , mens du er færdig med næste afsnit .

Prep printeren


1 .
Åbn låget på toppen af computeren for at sikre den medfølgende blæk er på plads . Da dette er en sort -hvid printer , kan der kun være én patron . Hvis blækket er på plads , vil der være en lille grøn firkant over patronen . Hvis firkanten er rød , skubbe blækket ned , indtil du hører et " klik " og den grønne firkant vises . Luk låget, og vente på, at printhovedet at nulstille .
2 .
Åbn papirbakken i bunden af printeren ved at trække det lige ud mod dig . Læg i printerens papir i en pæn stak og lukke papirbakken .
3 .
Check LCD -skærmen for alle meddelelser eller en bekræftelse fra din computer , og tryk på den grønne " OK " knappen .

Print


1 .
Vend tilbage til dokumentet på din computer og klik på Filer , derefter på Udskriv . Hurtig tasterne for at udskrive på Windows er Ctrl + P , og på Mac Apple + P.
2 .
Klik på pilen til højre for printerens navn og vælge den model af din nye printeren, når menuen Udskriftsindstillinger dukker op .
3 .
Klik på " OK "eller " Udskriv " afhængigt af programmet , og din nyligt oprettet printeren udskriver dokumentet . For det første dokument , skal du måske til at ramme " OK " på printeren igen . Også , undertiden blæk tager en eller to sider til fuldt flow , så hvis den første side er plettet , så prøv en anden .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en bærbar processor 

Kommentarer

Code:
change