hvordan man kan opgradere en dell computer processor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-28

Processoren på en Dell-computer gør præcis , hvad navnet antyder : den behandler oplysninger til edb-system . Opgradering en Dell Computer processor er en nem proces , men for at opgradere korrekt , skal du sørge for , at processoren du opgraderer til , er foreneligt med bundkortet i form af socket type ( hvis forarbejdningsvirksomheden forbinder til bundkortet ) og forsiden . bus ( data overførselshastighed mellem processoren og bundkortet )

Du skal bruge: .
Dell Computer
Udskiftning Processor .


1 .
afbryde strømmen til computeren og åbne det op . Afhængig af modellen , skal du enten nødt til at fjerne venstre sidepanel ved at løsne de to skruer på bagsiden af computeren , derefter skyde panelet mod bagsiden , eller du er nødt til at trække i udløseren , så drej til venstre sidepanel udad .
2 .
Fjern heatsink /blæser . Kølepladen /blæser er den firkantede ventilator med hvad der ligner en metal kube under den. Afhængig af modellen , kan du rotere klemme sikre heatsink /blæser op, så løft forsamlingen , eller du kan få brug for at skubbe ned på en fane på den ene side af forsamlingen , og løft derefter ud i forsamlingen.
3 .
Tryk ned , så løft håndtaget placeret på den ene side af processoren . Der er en lille tap der stikker op fra processoren stikket . Drej håndtaget rundt pågældende fane , så raise det op .
4 .
Løft processoren lige op ud af stikkontakten .
5 .
Placer den nye processor på soklen . Processoren og soklen har hver en lille gul pil på det nederste hjørne . Match op på disse pile for at placere processoren på soklen i den rigtige retning .
6 .
Luk håndtaget , så erstatter heatsink /blæser , og luk computeren sagen .

gode råd og advarsler


  • Touch et stykke metal før du rører processoren for at forhindre kortslutning det ud fra statisk stød .


  • Previous:nothing Next:definitionen af en intern harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change