hvordan man opbygger en brugerdefineret edb-system

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-29

Edb- systemer er faktisk forholdsvis enkelt at bygge, fordi de er temmelig meget modulopbygget. Du kan vælge stykker du ønsker og få dem praktisk snap sammen . Når det er sagt , du behøver at sikre, at du har hardware , der arbejder sammen , og det tager tid , tålmodighed og forskning , hvis du aldrig har bygget en computer før . Opbygning af en brugerdefineret computer får du mere af, hvad du vil, men hvis du aldrig har prøvet det før det er meget mere som et forskningsprojekt , der vil tage en betydelig mængde tid .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Bundkort .
Sag .
CPU .
RAM .
Harddisk .
Optiske drev .


1 .
Forskning og købe de dele, du ønsker . Vil du ønsker at finde en computer sag , processor , bundkort , harddisk , RAM, optisk drev og andre særlige stykker hardware . Du er nødt til at købe kompatible stykker , der vil nå dit mål og passer korrekt på dit bundkort og case .
2 .
Saml dele . Der er snesevis af forskellige dele, der kan installeres og hver del har flere forbindelsestyper . Det vil være nyttigt at læse en guide ( se ressourcer ) eller bede en erfaren ven til at hjælpe dig sætte brikkerne sammen . Dog skal du installere CPU i bundkortet først og derefter installere bundkortet i sagen , efterfulgt af alt andet .
3 .
Start computeren, og sæt et operativsystem disk i optiske drev . Vælg den mulighed for at installere Windows eller et andet operativsystem som Linux . Du skal have driveren cd'er til alle hardware . Når operativsystemet er færdig ved at blive installeret kan den anmode om drivere til forskellige stykker hardware .


Previous:nothing Next:laptop batteri installationsvejledning 

Kommentarer

Code:
change