laptop batteri installationsvejledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-29

En bærbar computer kan få strøm fra en bærbar batteri eller via en elektrisk strømkilde . Når du bruger den bærbare computers batteri , som brugeren er gratis at bruge den bærbare computer hvor som helst uden at være begrænset til et lille område , mens den bærbare computer er tilsluttet en stikkontakt . Inden du bruger en bærbar computer batteri , bør den bærbare computers batteri korrekt installeret på computeren , konditioneres brug og fuldt opladet
1 .
Placer den bærbare computers batteri i batteriet boligenheden , som ligger på undersiden af den bærbare computer . Juster kontakter på undersiden af batteriet med kontakterne i batteriet boligenheden . Skub batteriet nedad , indtil batteriet er sikret plads .
2 .
Sæt AC -adapterens stik i siden af den bærbare computer . Sæt den anden ende af AC -adapteren i en stikkontakt .
3 .
Lad AC -adapter til at oplade batteriet . Denne proces kan tage fire til 12 timer , afhængig af batteri type og størrelse . I løbet af denne tid , ikke bruge den bærbare computer eller tænde for den . Hvis den bærbare computer benyttes, kan det bremse opladningen .
4 .
Fjern AC adapteren stikket fra den side af den bærbare computer ved at trække den ud .
5 .
Tænd den bærbare computer . Tillad den bærbare computer til fortsat at køre på batteristrøm, indtil batteriet er helt afladt, og den bærbare computer dør . Gentag opladning /afladning proces to gange mere , for i alt tre total tider .
6 .
Sæt AC -adapterens stik i den bærbare computer . Tillad AC adapteren at oplade batteriet . Batteriet er nu klar til brug .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg sammenligne ebook læsere ? 

Kommentarer

Code:
change