hvordan man kan justere lysstyrken på en Toshiba Satellite a305

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-03-01

Din Toshiba Satellite A300-serien laptop tilbyder en bred vifte af lysstyrke niveauer for at lette din visning under forskellige forhold . Justering af skærmens lysstyrke kan gøres på mange forskellige måder, bl. a. ved hjælp af enkle tastetryk eller et par klik med musen . En mere lysstærk skærm vil dræne dit batteri hurtigere , så det er bedst at tilslutte den bærbare ind, når skærmen er på sit klogeste , såsom for at se film . Brug dim indstillinger for ekstra beskyttelse af privatlivets fred eller for at undgå belastning af øjnene , når de arbejder på dokumenter med hvid baggrund i et mørkt rum .

indtastningstonerne Metode


1
Tryk på knappen " FN " tasten i nederste venstre . hjørne af dit tastatur og hold den nede .
2 .
Tryk på " F7 "for at gøre skærmen . Tryk flere gange for at fortsætte gøre skærmen lysere .
3 .
Tryk på " F6 " for at dæmpe skærmen . Fortsæt dæmpning ved at trykke på " F6 "-tasten gentagne gange .
4 .
Slip tasterne , når du er færdig .

Mouse /Touchpad Metode


1 .
Højreklik på batteri -ikonet i din anmeldelse område . Dette er området i nederste højre hjørne af skærmen , ved siden af uret .
2 .
Vælg " Juster skærmens lysstyrke "eller " Tilpas strømindstillinger "eller en lignende løsning, dog afhængigt på dit operativsystem . Juster skærmen ved at klikke på skyderen mærket " Lysstyrke " , og flytte den til højre for at gøre det lysere eller venstre for at gøre det dæmperen .
3 .
Klik på " OK " , hvis denne er en løsning, der findes i dit operativsystem , eller du blot klikke på " X " i øverste højre hjørne af vinduet for at lukke programmet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slette en tommelfinger drev 

Kommentarer

Code:
change