hvordan du installerer en Windows-operativsystemet i en Apple Macintosh computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2010-01-12

Selv om Macintosh-computere og Windows-computere bruger forskellige operativsystemer , kan du installere en Windows- operativsystem på din Mac ved hjælp af Boot Camp- assistenten hjælpeprogram . Boot Camp ansøgning partitioner , eller sektioner ud , at en del af din computers harddisk skal bruges til installationen af Windows-operativsystemet . Når det er installeret , har du mulighed for at køre din Apple-computer ved hjælp af Macintosh-styresystemet eller Windows -operativsystemet.

 


 


1 .
Vælg " Go " på toppen af skærmen på din Macintosh skrivebord , og klik på " Applikationer " fra drop -down menu . Dobbeltklik på "forsyningsvirksomhed " mappe i Programmer vinduet for at åbne mappen , og dobbeltklik på " Boot Camp Assistant "ikonet i Hjælpeprogrammer vinduet til at køre programmet .
2 .

Vælg den partition skyderen i Boot Camp -vinduet for at justere hvor meget harddiskplads til at udpege til Windows -operativsystemet , og klik på " Partition "knappen i Boot Camp-assistent vindue .
3 .
Klik den harddisk, du ønsker at installere Windows-operativsystemet på hvis du bruger flere harddiske , og vælg " Start Installation " i nederste højre hjørne af ansøgningen vinduet.
4 .
Indsæt Windows-installation disk i din Macintosh computers optiske drev med mærkaten opad .
5 .
Vælg BOOTCAMP indstilling i Windows-partition vinduet , og klik på " Næste "for at fortsætte eller tryk på " Return "-tasten på tastaturet .
6 .
Når computeren genstartes , klik på " Mac OS X " eller " Windows " som start-up -drev til din computer .
 Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:hvordan man kan kopiere en fil fra et flashdrev på en harddisk 

Kommentarer

Code:
change