fordelene ved en mini notebook

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-25

Mini bærbare computer , almindeligvis kaldet en netbook , er blevet meget populær siden den blev indført . Næsten alle større edb-virksomheder , herunder Acer , Asus , Gateway , HP , Dell og Toshiba har indført netbooks i tillæg til andre computere , de tilbyder . De har ofte er lavet i lyse farver som rød , pink og lilla og har store harddiske . Der er flere fordele ved at købe og bruge en netbook over en regelmæssig , i fuld størrelse laptop.

Størrelse og vægt

Netbooks er mindre end gennemsnittet bærbar computer . Asus , en af de første netbook beslutningstagere, begyndte sin netbook linje med 7- tommer skærme . De fleste netbooks nu vil have en skærmstørrelse på 10,2 inches eller mindre . Skærmen er normalt skarpe og klare , og den mindre størrelse synes ikke at forårsage set problemer for de fleste brugere , fordi skærmopløsningen er tæt på hvad de fleste ville bruge på deres andre computere .

I almindelighed , netbooks kommer til at veje mellem 1 og 3 lbs. , Hvor de fleste kommer i omkring 2 £ . For eksempel vejer Acer Aspire One , en 10,1- tommer netbook , £ 2,4 . i henhold til tekniske specifikationer på Acer. com .

rejsende vil især gerne den lavere vægt af en netbook , fordi det er mindre besværligt at bære 2 eller 3 £ . i modsætning til en fuld størrelse laptop , som ofte vejer op til 7 kg. Hertil kommer , er der ofte meget lidt plads til løbesedler til at bruge en større bærbar . Have mindre skærm gør det meget lettere at åbne det op på en bakke bord under en lang flyvetur .

Pris

Netbooks er billigere end deres større kolleger . Løbende priser varierer , men prisen for en netbook vil normalt være i $ 250 til $ 400 vifte fra 2009 . Hvis der er to netbooks med lignende træk og en er dyrere , skyldes det sandsynligvis vil have en bedre batteri , muligvis en seks -celle batteri i modsætning til tre celle . Selv med den højere pris for en længerevarende batteri , vil en netbook næsten altid være billigere end en almindelig størrelse bærbar computer.

funktioner

Netbooks normalt have de samme kendetegn for mange fuld størrelse bærbare computere. Den processor, der anvendes i de fleste netbooks er ikke så hurtig , men det er tilstrækkeligt til at surfe på Internettet , der arbejder i tekstbehandlingsprogram eller regneark eller spille simple spil som Solitaire eller Hearts . De normalt har store harddiske , passende RAM , indbygget webcam , en kortlæser , USB -porte , og vil komme med et operativsystem som Windows eller Linux . De kommer ikke med en cd eller dvd -drev , og hvis det er nødvendigt , skal du købe en separat ekstern drev .

Gøre Choice Mellem Netbook og notebook

Før der træffes beslutning om , hvorvidt at købe en netbook eller fuld størrelse bærbar computer , så tænk om formålet med dit køb . Hvis du virkelig har brug for et indbygget dvd- drev, vil en netbook ikke være det rigtige valg for dig . Men hvis du er på udkig efter portabilitet , lille pris tag og grundlæggende funktionalitet , kan en netbook vise sig at være et glimrende valg .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change