gateway computer notebook adskillelse instruktioner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-30

Gateway -computere er populære valg for både hjemme -og kontorbrug , og med den rette vedligeholdelse og pleje disse computere kan holde i mange år . Uanset om du ejer en Gateway bærbar eller stationær , er det vigtigt at følge vedligeholdelse retningslinjer og gøre , hvad du kan for at holde din computer op og køre . Hvis du er en bærbar eller stationær ejer , er det også vigtigt at vide, hvordan du finder og fjerner de enkelte komponenter i systemet . Dette vil gøre det nemmere at opgradere din computer og erstatte komponenter efter behov .

Ground dig selv først

Uanset hvilken type computer du arbejder med , er det vigtigt at jorden selv, før du går i gang . Du kan købe en speciel grundstødning rem til at bære , mens du arbejder med computeren , eller du kan blot røre et stykke metal til at sprede nogen bygget op statisk elektricitet . Det er også vigtigt at arbejde i et rum uden tæpper , hvis det overhovedet er muligt-dette vil mindske risikoen for statisk elektricitet opbygge som du bevæger dig rundt i rummet .

Forbered din notebook

Før du begynder at skille din Gateway bærbare computer skal du huske at slukke for computeren og afmontere det fra AC strømforsyningen . Dit næste skridt er det at fjerne batteriet . Dette vil sprede eventuelle rester magt og gør det sikkert at adskille resten af den bærbare . Bunden af Gateway notebook skal have en lille frigørelsesgreb du kan glide til den ene side at fjerne batteriet . Efter at batteriet er blevet løsnet ved at bevæge udløserhåndtaget du kan trække den ud af enheden, og sæt den til side .

Fjern de øvrige komponenter

Når du har fjernet batteriet fra din Gateway notebook , er det næste skridt er at fjerne harddisken . På nogle modeller af Gateway notebook der vil være en lille holdeskruen-fjerne denne skrue , sæt den til side og derefter skubbe udløseren for at løsne harddisken . Træk harddisken ud og sæt den til side . Du kan bruge samme fremgangsmåde til at fjerne din bærbare cd -eller dvd- drev . Hukommelsen rum vil normalt have en holdeskruen samt-du kan fjerne denne skrue og forsigtigt løfte dækslet for at komme til hukommelsesmoduler og fjerne dem.


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hukommelse installation på en Acer notebook 

Kommentarer

Code:
change