hukommelse installation på en Acer notebook

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-29

Hvis det har været et stykke tid siden du har købt din Acer bærbare , er der gode chancer det kunne drage fordel af en hukommelse opgraderingen. Afslørende tegn du brug for en opgradering : computeren er træg eller programmer er frysning og kører dårligt . Tilføjelse hukommelse er en af de bedste måder at løse dette problem . Det er ikke svært at tilføje hukommelse , men det er vigtigt at planlægge og følge den korrekte installation procedurer

Bestem den maksimale størrelse af RAM

Før du tilføje ekstra hukommelse , bestemme, hvor meget hukommelse din bærbare kan holde . Den maksimale mængde RAM, systemet kan tage , vil variere fra model til model , så det er vigtigt at høre den brugervejledning, der fulgte med din computer eller kontakt producenten . Din brugerguide vil også angive, hvilken type hukommelse du skal bruge .

Når du har disse oplysninger , køb hukommelsesmoduler . De fleste elektronik forhandlere har dem .

Ground Yourself

Hver gang du arbejder på en computer , er det vigtigt at du jorde dig selv først . Enhver udledning af statisk elektricitet kan beskadige de følsomme elektroniske komponenter i computeren . Statisk elektricitet kan være endnu mere farligt for notebooks , så prøv at arbejde i et rum uden tæpper for at mindske chancerne for en statisk elektricitet oprustning . Hvis du skal arbejde i et tæppebelagt værelse , røre ved noget metal , før du begynder at aflade evt statisk elektricitet .

installere hukommelse

Når du har hukommelsen , forberede dit system til installationen . Sluk den bærbare og tag netledningen . Vend den igen og skub batteriet udløserhåndtag at løsne batteriet , og træk batteriet ud og sæt den til side .

Find den bevarer skrue, som holder hukommelsesmodul dækslet på plads , så forsigtigt fjerne dækslet at få adgang til hukommelsesmoduler . Skub den nye hukommelsesmoduler på plads , og sørg for at fastgørelsesklemmerne klikker på plads , og holder de moduler sikkert på plads .

Sæt dækslet på igen og batteri .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan du installerer notebook ram 

Kommentarer

Code:
change