hvordan du udskifter en hk subnotebook bærbar harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-27

HP producerer en serie af yderst bærbare subnotebook computere , der er mindre end de fleste bærbare computere, men er udstyret med mindre kraftig hardware end deres større kolleger . Disse enheder også komme med et begrænset sæt af muligheder , som fabrikanten , og harddisken størrelser til rådighed på køb er måske ikke stor nok til dine specifikke behov . Heldigvis har HP udviklet deres subnotebooks således, at det er nemt for brugerne at åbne enheden sag , skal du fjerne det installerede drev og installere en alternativ i stedet .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

erstatning


1
Vælg de filer , du ønsker at blive overført til din nye drev . og kopiere dem over på en ekstern enhed ( såsom en USB- flashdrev eller en ekstern harddisk ) , eller brænde dem på en optisk disk . Afslut alle aktive programmer og logge ud af Windows . Lukke computeren ned og luk skærmen . Afmontere strømforsyningen og afmontere det fra computeren . Afbryd alle ydre enheder , såsom en mus , et tastatur eller en ekstern skærm .
2 .
Flip den bærbare computer , og find batteriet modulet. Find batteriet udløseren (det vil være i nærheden af batteriet modul ) , og skub det til " låst op " position . Fjerne batteriet fra din bærbare computer .
3 .
Find den harddisk dække (det skal være den største panel i bunden af den bærbare computer ) . Fjern de skruer, der holder dækslet på plads . Løft kanten af dækslet , hvor skruehullerne er placeret , indtil det modsatte kant kommer fri af den bærbare computer sagen . Sæt dækslet til side .
4 .
Find og fjern de to skruer, der fastgør den disk i sagen . Find den Mylar fanen knyttet til harddisken kabinet . Greb fanen og træk harddisk kabinet mod kanten af den bærbare computer , indtil du føler, at det afbryder forbindelsen til enheden . Fjern kabinettet fra den bærbare computer .
5 .
Skru skruer, der fastgør harddisken til harddisken kabinet . Fjern harddisken fra kabinettet , og indsætte dit nye drev i stedet . Brug skruerne til at fastgøre drevet på plads . Hvis dit nye drev kommer sikret i sit eget kabinet , kan du være i stand til at springe dette trin over.
6 .
Sæt harddisk kabinet til din bærbare computer , og skub det indad , indtil det føles siddende på stikket . Brug de tidligere fjernede skruer for at fastgøre kabinettet til den bærbare computer . Udskift harddisken dække og skru den sikkert på plads .
7 .
Sæt den bærbare 's batteri og tilslut alle tidligere afbrudt perifere enheder . Tilslut strømforsyningen og tilslut den til computeren . Åbn den bærbare display og tryk på tænd -knappen . Indsæt installations- disken til dit operativsystem , og følg instruktionerne på skærmen . Når systemet er installeret , kan du kopiere over dine backup- filer .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan vælge mellem en netbook og en notebook 

Kommentarer

Code:
change