hvordan man kan vælge mellem en netbook og en notebook

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-26

Så har du valgt at gå med en eller anden form for bærbar computer ? Jeg er sikker på , at du har hørt om de nyeste netbook dille . Prisen og muligheden for overførsel af en netbook , er bestemt plusser , men der er mere end det at vælge mellem en mini netbook og en fuld størrelse bærbar

Du skal bruge: .
Et budget
En idé om, hvad du skal bruge computeren til .


1 .
Som jeg sagde i intro , den vigtigste positive punkter i at købe en netbook og portabilitet og pris . Prisen er det første punkt for at gøre når de beslutter hvilke laptop til at købe . Netbook -computere er prissat væsentligt mindre end almindelige notebooks . Netbooks svinger normalt i prisen på $ 300 til $ 400. Hvis du køber en trådløs plan for computeren via en mobiltelefon carrier , vil de mange gange sætter prisen ned til $ 200 eller nedenfor. Nye bærbare computere vil typisk starte ud ved $ 400, men kan variere i pris hele vejen til over $ 1000.
2 .
Den næste ting , vi vil diskutere , er den sidste fordel for netbook bærbare computere, og det er bærbarhed . Netbooks typisk kun har en 11 " skærm , og vejer langt mindre end notebooks , der typisk spænder hele vejen op til en 17 " skærm . Dette kan være en dårlig ting , men fordi den begrænser visning størrelse på skærmen i netbooks .
3 .
Der er en væsentlig grund til, at netbooks kan være så lille . De mangler den hukommelse der er fælles for notebooks . De fleste netbooks kun prale 1 GB DDR2 -hukommelse , og du er heldig, hvis du får mere end 100 GB plads på harddisken . Du ville have til at Kontroller efter med den specifikke model notebook , men mange af dem har 4 GB eller derover, DDR2 -hukommelse , og mange har 500 GB plads eller mere . Selv de mere inexspensive bærbare computere er som regel udstyret med mindst 3 GB eller DDR2 hukommelse og 250 GB harddisk plads. Med andre ord , har bærbare computere meget mere processorkraft , er hurtigere og har mere lagerplads end netbooks .
4 .
at opsummere, en netbook er fantastisk, hvis du kun gør det mest basale funktioner, som en computer er i stand til , såsom tjekke e-mail , grundlæggende anvendelse af internettet , og du ikke har planer om at optage for meget plads . Hvis du ønsker at gøre nogle omfattende surfe på internettet og downloade , ville du sikkert være bedre egnet til at tilbringe en smule mere på en bærbar computer .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:fordelene ved en mini notebook 

Kommentarer

Code:
change