Dell Inspiron notebook kontrast og lysstyrke hjælp

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-09

Dell Inspiron bærbare computere kan bestilles direkte fra Dell , og du kan få alle de klokker og fløjter eller bare en grundlæggende computer . Når du har taget den ud af kassen , er det allerede fyldt med softwaren , men der stadig vil være tweaks , som du gerne vil gøre for at skabe den perfekte bærbare til dit behov . Du ønsker måske at tage justere kontrast og lysstyrke på skærmen , hvilket gør det lettere for dine øjne

Justering af lysstyrke og kontrast på din Dell Inspiron

http://support . dell. com/support/edocs/systems/ins6000/en/om/D5181bk5. pdfAlong bunden af skærmen er bittesmå ikoner til forskellige formål . Den store blå cirkel med Windows-logoet i nederste venstre hjørne er " Start " knappen . Brug dette til at ændre mange af indstillingerne , finde værktøjer , finde software og forbindelse til internettet .

Klik på " Start ", " Control Panel ". Control Panel er , hvor du ændre de fleste af de ting, der vedrører operationer . Klik én gang på " Øget tilgængelighed ", som vil bringe dig til hvor du kan gøre din computer snak , eller du kan tale med det , eller i dette tilfælde , ændre lysstyrke /kontrast indstillinger .

Klik én gang på " Optimer Visual Display " og du kan ændre kontrasten for elementer, du ser på din skærm . Du har også en " Forstørrelsesglas " indstilling til at gøre skrifttyperne større . Når du har indstillet det på den måde du ønsker det , skal du klikke på "Gem ", som giver de ændringer, skal være permanent , eller indtil du ændrer dem igen .

Der er mange muligheder, du kan ændre, hvis du er hørehæmmet , svagtseende eller kan ikke skrive , og det er her, du kan gøre din computer til at fungere for dig .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan opgradere en harddisk i en notebook 

Kommentarer

Code:
change