hvordan du installerer en ram kort på en Compaq notebook

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-28

RAM ( Random Access Memory ) er en type memory stick , der giver din Compaq notebook til at køre hurtigere . Jo mere hukommelse, der er installeret på din bærbare computer , jo hurtigere programmer til at køre . Plus , det skaber en bedre samlet browsing oplevelse ved at tillade hurtigere downloads og grafik . Hver Compaq model er unik , men alle af dem har de samme grundlæggende format for at installere ekstra RAM -kort . Efter du har købt din RAM -kort , skal du sørge for at konsultere manualen på dit Compaq notebook for at sikre, at du installerer det korrekt .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Compaq notebook .
RAM -kort .


1 .
Sluk din Compaq notebook , men lad strømmen tilsluttet ledningen . Vend den bærbare over på sin dækning for at få adgang bagpanelet .
2 .
Rør ved noget metal ( ikke din computer ) til at fjerne al statisk elektricitet i dine hænder .
3 .
Åbn bagpanelet med en skruetrækker, og kigge efter RAM slots . Der er to slots . Mindst én slot skulle allerede være fyldt med en RAM -kort, som er grøn og rektangulære .
4 .
Saml dit nye RAM kort i kanterne og finde en tom plads for det . Skub den ned i stikket på en 45- graders vinkel indtil klip på siden snap ned på det .
5 .
Sæt bagpanelet af den bærbare computer og fastgør skruerne . Flip din bærbare pc og magt for den.
6 .
Klik på " Kontrolpanel > System og vedligeholdelse > System " at se på mængden af RAM . Din nye RAM kort skulle dukke op på skærmen .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan man kan genoplive harddisken uden at miste data på en droppet notebook 

Kommentarer

Code:
change