hvordan man kan adskille en Presario 2700 notebook

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-15

Hvis du ejer en Compaq Presario 2700 notebook , at vide hvordan man skille apparatet til at foretage reparationer og opgraderinger kan spare dig for en masse penge . Under en computer til en butik for reparationer kan være ganske dyrt , og nogle gange udgifterne til reparationer kan endda overstige omkostningerne ved en ny bærbar . Ved at lære , hvordan man afmontere de dele af den bærbare pc og sætte dem sammen igen , holde de penge i lommen

Du skal bruge: .
Notebook
Jordforbindelse rem .
Lille skruetrækker .


1 .
Sluk den bærbare , og tag netledningen . Tænd for apparatet på hovedet og find batteriet udløseren . Flyt låsen til den ulåste position , og løft op på kanten for at fjerne batteriet fra bugten .
2 .
Fjern det optiske drev ved at tage ud Phillips-hoved skrue , som holder kørsel til bunden af den bærbare . Grab kanten af drevet ringen og skub det ud af holderen.
3 .
Find den hukommelsesmodul og fjern de skruer, der holder det på plads . Indsæt en lille skruetrækker under dækslet og løfte det op . Flip begge fastgørelsesklemmerne ud for at fjerne hukommelsesmoduler .
4 .
Vend den bærbare , og find de to Phillips-skruer , som holder Bluetooth -modul til topdækslet . Fjern de skruer , og træk modulet ud . Fjern det kabel, der løber fra Bluetooth -modul til den bærbare pc og sted modulet i en anti-statisk pose .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan kontrollere notebook batteriet 

Kommentarer

Code:
change