hvordan man kan adskille en asus notebook

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-07-12

I årevis har Asus gjort kvalitet , budget-pris bærbare computere, der konkurrerer med alle de store computer mærker på markedet. Og ligesom de andre computere , kræver Asus bærbare computere lige så meget pleje og vedligeholdelse . Så hvis du har brug for at skille din Asus bærbare og har ikke råd til at tage den til en servicetekniker , der er en måde at gøre det selv . Det vil tage nogen tid og koncentration , men det er muligt
1
Sluk og afbryd din Asus notebook . . Fjern tastaturet ved at trykke den lille plastik faner øverst på tastaturet , samtidig med at løfte den . Dette vil afsløre en metalplade under tastaturet , som dækker bundkortet .
2 .
Afmonter tyk plastic bånd , der forbinder fra bunden-midten af metalpladen til bunden-midten af tastaturet ved at skyde plastik stik ( placeret , hvor båndet forbinder til metalpladen ) frem for at frigøre båndet .
3 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne hver af de skruer, der fastgør metalpladen . På nogle Asus notebooks , vil der være otte skruer , mens andre vil der være 10 .
4 .
Vend computeren om og fjern de seks skruer fra bunden af Asus . Fire skruer skal placeres langs bagsiden af den bærbare pc , mens de to andre vil blive placeret på forsiden siderne .
5 .
Gør din Asus højre side opad og fjern den øverste plast boliger fra bunden ved forsigtigt at trække det op i hvert hjørne af den bærbare . Metalpladen vil komme ud med plasthus , afslører bundkortet .
6 .
Tag fem ledere , som forbinder fra skærmen og boliger på computeren til bundkortet . Disse er forbundet med plastik hvide stik , der nemt kan unsnapped med fingrene . De er placeret på øverste venstre og nederste midten af bundkortet .
7 .
Fjern de fire skruer fra toppen af LCD- skærmen med en stjerneskruetrækker . Derefter fjerne de to nederste skruer til at frigive rammen fra skærmen .
8 .
Adskil de to halvdele af skærmen ved at arbejde en fingernegl omkring længde og bredde af skærmen . Din Asus notebook er nu helt skilt ad og klar til uanset hvilket arbejde skal udføres på dens indre komponenter.


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan du skifter til stikkontakt effekt på en gateway notebook 

Kommentarer

Code:
change