hvordan man kan ændre CMOS-batteriet i en acer notebook

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-03

CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor ) batteri sparer grundlæggende indstillinger på din computer . Hvis dato og klokkeslæt -funktion på din Acer bærbare ikke fungerer , er chancerne er dine CMOS-batteriet skal udskiftes . Adskilt fra din bærbare vigtigste batteri , er CMOS batteriet om størrelse og form af en mønt og er placeret inde i computeren . Udskiftning af batteriet selv er ikke den enkleste opgave , der relaterer til din Acer , men det er ikke frygteligt svært enten. Her er hvordan

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Åbn notesbog skærmen , indtil du nemt kan få adgang til tastaturet .
2 .
Find plast bar som grænser op til toppen af tastaturet . Indsæt flad skruetrækker i den ene ende af baren og forsigtigt lirke det op , indtil du kan greb kanten med fingrene .
3 .
Pry den anden side af baren op med skruetrækker, og træk hele bar, være omhyggelig med at tænke på den bånd ledning, der forbinder tastatur til computeren .
4 .
Fjern de to skruer på hver side af tastaturet , der holder den til computeren . Skub tastaturet op og læg den til side .
5 .
Fjern de fire skruer på de udsatte metalplade, som dækker bundkortet og fjern det . Du skulle nu se CMOS-batteriet i nederste højre hjørne af bundkortet .
6 .
Fjern batteriet ved forsigtigt at trække det op og væk fra bundkortet . Erstatte det med samme model batteri (kan købes i enhver computer butik eller online ) . Saml computer på samme måde du tog det fra hinanden .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan tage en Compaq Presario notebook fra hinanden 

Kommentarer

Code:
change