hvordan man kan købe notebooks computere .

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-10

Der er mange muligheder at overveje, når de køber en bærbar computer . Og ofte er der for meget forvirrende teknisk sprog . Her er hvad du behøver at vide i enkle , let at forstå , jargon frie sprog . Det vil hjælpe dig med at vælge den perfekte computer til dit behov og budget
1
Hvad har du brug din bærbare computer til Vil
Det er et vigtigt spørgsmål . ? . Mange bærbare computere er konfigureret til bestemte kundetyper . For eksempel gaming entusiaster har brug for 3D grafik chips og mindst 512 MB dedikeret grafikhukommelse . En computer , der er nedsat for gamere er dyrere og har funktioner, der vil ikke være behov for ikke-gaming brugere .
A $ 200 netbook er ideel til enkle tekstbehandling , arbejde med regneark og administrere e-mails , men ubrugelig til gaming .
2 .
Multi-tasking .
Multi-tasking betyder , at flere programmer er åbne på samme tid . Så hvis du ønsker at surfe på nettet, tjekke e-mails og arbejde på et dokument , mens opdatering af data fra et regneark , skal du masser af Random Access Memory ( RAM ) . Du burde få mindst 2 GB RAM og ideelt 3GB til Windows Vista .
3 .
Computer Speed .
Hvis hastighed er vigtigt for dig , skal du investere i en god Central Processing Unit ( CPU eller processor ) . Dette er hjerner af en computer . Det er den del af en computer , der kører applikationer på skærmen opgaver og behandler data . Og for ren regnekraft er det den vigtigste del af en computer . Dual-core -processorer udfører meget hurtigere end single- core -processorer , især når multi-tasking .
4 .
Playing Games .
Computer spil kræver dedikeret grafikhukommelse til at fungere korrekt . Så sørg for din bærbare har hukommelse dedikeret til grafik brug . For god kvalitet og ydeevne , skal spillerne 3D grafik chips og mindst 512 MB dedikeret grafikhukommelse .
5 .
Screen Størrelse og Kvalitet .
vælge de rigtige skærmstørrelse og opløsning er meget vigtigt for øjet komfort og billedoplevelser . En god standard er en 16 tommer skærm med 1920 x 1080 pixel . Hvis køber en ultramobile notebook gøre sagsøge tastaturet størrelse er ikke for lille til dig .
6 .
blankt eller mat skærm ?
Glossy skærme har en reflekterende belægning, som giver skarpere mere levende farver . Det er en fordel for at se DVD 's eller se på fotos . Men de kan være svære at læse og matte skærm vil reducere refleksioner .
7 .
Memory .
En harddisk gemmer de data, du holder på din computer . Det er din computere langtidshukommelse . Høj opløsning billeder , video -filer , regneark og databaser har brug for en masse hukommelse . Hvis du har brug for at gemme disse , bør du vælge en harddisk med mindst 80 GB eller endda 120 eller 160GB . Kontroller hastigheden af harddisken også . De fleste tilbyder 5400 rpm , men 7200 rpm vil give en bedre ydeevne med datatunge opgaver .
8 .
Musik og kamera tilslutninger .
Hvis du ønsker at bruge en trådløs mus , forbindelse til din iPod eller hente billeder fra dit digitale kamera, du skal bruge en USB- port . Hvis du ønsker at bruge mere end en på samme tid du har brug for flere havne . Kig efter mindst 2 USB porte og 1 Firewire -forbindelse.
9 .
batterilevetid .
Batterilevetiden varierer fra 1,3 timer til 12 timer , så vælg omhyggeligt , hvis du har brug for at operere uden en regelmæssig strømkilde . Overveje at få en længere levetid eller back-up batteri .
10 .
Vægt .
Hvis du er mobil , og du skal bære din notebook en masse derefter kontrollere vægten . Det kan virke OK, men vil du stadig synes , så efter en lang dag ? Husk at inkludere ekstramateriale som AC adapteren og eventuelle ekstra batterier og kabler . De bidrager til den vægt .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:Dell Inspiron notebook kontrast og lysstyrke hjælp 

Kommentarer

Code:
change