hvordan man kan kontrollere notebook batteriet

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-14

Når du arbejder på farten med din bærbare pc eller bærbare pc , batteriet er af afgørende betydning . Hvor længe du kan arbejde , afhænger helt af den opladning af dit batteri , medmindre tilsluttet en stikkontakt . Generelt notesbog batteriets levetid varer omkring tre til fire timer afhængigt af forskellige forhold , men det er stadig vigtigt at holde styr på din debitering , så du ved hvornår du skal gemme data og strøm ned at undgå at bruge arbejde . Tjek din bærbare pc 's beregning er nemt og kan gøres direkte fra din pc 's skrivebord
1 .
Tænd din bærbare pc .
2 .

Find meddelelsesområdet på proceslinjen . Dette er fundet modsatte af knappen Start i alle versioner af Microsoft Windows .
3 .
Find det ikon , der ligner en lille batteri og klik på det . Dette ikon er typisk animeret , viser et groft udstilling af , hvor meget strøm der er tilbage på batteriet . Det vil have en lille elektrisk stik , hvis en væg adapter er tilsluttet og du tænder for pc'en .
4 .
Se efter opladning af batteriet , typisk repræsenteret i en procentdel af et hundrede . Computeren anslår også , hvor meget tid den afgift vil give dig i timer på få minutter . Husk at dette kun er et skøn og afhænger af din magt indstillinger. Power indstillinger kan justeres via kontrolpanelet eller ved at højreklikke på batteriikonet og vælge " Strømstyring " .

gode råd og advarsler


  • Brug din bærbare pc , mens opladning af batteriet påvirker ikke sats . Hvis du mærke, at du ved at løbe tør for strøm , enten gemme dit arbejde og lukke ned , eller hurtigt sætte din bærbare til en aktiv stikkontakt med den medfølgende adapter . Laptops og notebooks er generelt meget ens ( forskelle hovedsagelig skyldtes størrelse ) . Kontrol af batteriets levetid er gjort på samme måde på alle Windows -pc'er , uanset at være en laptop eller notebook .


  • Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:mini notebooks fordele og ulemper     

    Kommentarer

    Code:
    change