hvordan man kan opgradere en harddisk i en notebook

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-08

Harddisken på din bærbare computer er , hvor alle dens programmer og applikationer er gemt . Uden en velfungerende harddisk , vil din notebook være lidt mere end en stor brevpresser . Det er netop grunden til enhver omfattende arbejde på harddisken skal håndteres af en professionel . Men hvis du blot ønsker at opgradere din bærbare pc 's harddisk ved at erstatte den med en ny , kan du gøre det selv , uden behov for en servicetekniker . Processen kan tage lidt tid og koncentration , men det er muligt .

Du skal bruge:
Harddisk
. Computer brugsanvisning .
Stjerneskruetrækker .
Penny .

Sådan opgraderer en harddisk i en PC Notebook


1 .
Sluk din bærbare pc fra , tag den og vend den om. Find den harddisk rum på undersiden af den bærbare . Det skal være tydeligt mærket , men hvis du har problemer med at finde det, kan du konsultere manualen til netop din bærbare computer .
2 .
Fjern de skruer, der holder harddisken dække med dit Phillips hoved skruetrækker og fjern dækslet til at afsløre en plasttappen stikker ud af harddisken slot . Dette er forbundet til harddisken .
3 .
Træk tappen til at fjerne harddisken . Fjern de to pinde på hver side af metallet harddisken boliger . Fjern metalkabinet fra den gamle harddisk og plads på den nye harddisk . Sikker med pinde og skub harddisken ind i åbningen , så den fane stikker ud . Sæt dækslet og tænde for din computer . Din harddisk er opgraderet .

Sådan opgraderer en harddisk i en Mac Notebook


1 .
Sluk din Mac ud og vend det . Indsæt en penny ind i rillen i låsen i plasten batteridækslet , og drej mod uret for at frigøre batteridækslet . Fjern firkantet batteri ved at løfte det op og skubbe det ud af bugten .
2 .
Find metal L-beslag , der løber langs indersiden af batterirummet . Fjern de fire skruer , der holder den på plads med din Phillips hoved skruetrækker og fjern beslaget til at afsløre den hårde drev.
3 .
Træk den hvide fane stikker ud af holderen for at fjerne harddisken fra sin plads . Fjern de to pinde på hver side af metallet harddisken boliger . Fjern metalkabinet fra den gamle harddisk og læg den på den nye harddisk . Sikker med pinde og sæt harddisken i pladsen , så den hvide fane stikker ud .
4 .
Sæt L-beslag , batteriet og batteridækslet . Gør din bærbare Mac på , og harddisken er opgraderet .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan teste blæseren i en HP Notebook 

Kommentarer

Code:
change