hvordan man kan tage en Compaq Presario notebook fra hinanden

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-02

Hvis du ejer en Presario bærbar computer , lære at tage den pågældende computer ud vil gøre det lettere at servicere enheden på egen hånd. Have evnen til at servicere din egen computer kan spare dig en masse penge . Ved at gøre arbejdet selv , kan du spare penge og undgå en masse besvær

Du skal bruge: .
Lille flad skruetrækker
. Lille Phillips skruetrækker .
Torx chauffør sæt .


1 .
Tænd Presario notebook og frakobl netledningen . Vend den bærbare på hovedet , find batteriet udløseren og frigøre batteriet . Tag batteriet ud af den bærbare pc og sæt den til side .
2 .
Fjern den skrue , der holder hukommelsesmodulet dækslet på plads , så løsne låget med en lille flad skruetrækker . Sæt dækslet og skruen til side på et sikkert sted , og fjern derefter hukommelsesmodulerne, og sæt dem til side så godt.
3 .
Find harddisk kabinet og fjern holdeskruen . Skub udløseren , og træk harddisken fri af sin bolig . Indstil harddisken til side .
4 .
Fjern alle mini-PCI -kort ved at løsne det bundne skruen i bunden af enheden og løfte låget op . Sæt dækslet og mini-PCI -kort til side .
5 .
Fjern de to hængseldækslet skruer , der holder tastaturet på plads , og derefter indsætte en flad skruetrækker under de rigtige ende af tastatur dækning . Placer skruetrækker under den midterste del af tastaturet dækning , så den venstre ende . Når låget er løsnet , løft derefter op den midterste del af hængslet , og træk tastaturet op .
6 .
Fjern højttaleren forsamling ved at fjerne de skruer , der holder højttalerne til toppen af sagen . Vær sikker på at fjerne de fire-wire kabel så godt.

gode råd og advarsler


  • Vær sikker på at jorde dig selv før du arbejder med din Presario notebook , enten ved at bære en grouding strop eller ved at røre et stykke metal , før du begynder .


  • Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:gateway computer notebook adskillelse instruktioner     

    Kommentarer

    Code:
    change