hvordan man kan tage sig af din laptop eller notebook og beskytte det mod at blive stjålet og ødelagt

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-19

Tage sig af din bærbare computer er absolut nødvendigt . I disse dage med finansielle, personlige og faglige oplysninger om disse handy enheder , der tager sig af dem og beskytte dem bliver mere og mere vigtigt

Du skal bruge: .
Laptop
Computer taske .
Mikrofiber klud .
Andet ekstraudstyr og software .


1 .
Så snart du køber en bærbar computer , købe en pose til det , der vil give den bærbare en pasform . Bare fordi den bærbare computer er i en pose betyder ikke, det vil være beskyttet , hvis den flytter rundt inde i posen. Hvis du ikke kan finde en pose , hvor den bærbare computer vil passe i stramt , udfylde det åbne rum med store stykker af skum polstring for at sikre , at det er beskyttet .
2 .
Hvis du er bekymret over din laptop bliver stjålet , se ind LoJack til bærbare pc'er ( http://www. absolute. com/products/lojackforlaptops ) . Denne software kan hjælpe dig med at få din bærbare computer tilbage, hvis den bliver stjålet . Hvis din bærbare computer indeholder følsomme oplysninger , skal du bruge den indbyggede sikkerhedsfunktioner i dit operativsystem for at hjælpe med at holde folk ude af din computer uden en adgangskode .
3 .
Brug en afkøling måtten til at holde din laptop kører cool . En varm bærbar er langt mere sandsynligt til at gå ned . Jeg har brugt Lapworks måtter ( http://www. laptopdesk. net/) , og de arbejde meget godt . De er lavet af høj kvalitet materiale , og kan let transporteres ( selv de større måtter ) .
4 .
Hold din bærbare computer væk fra vand , stærk varme , kulde og magneter . Magneter kan ødelægge en bærbar skærm , harddisk og andre dele også.
5 .
Brug en mikrofiber klud til at holde din skærm ren og for at undgå ridser .

gode råd og advarsler


  • En bærbar computer er en delikat stykke udstyr, så behandle den omhyggeligt .


  • Previous:hvordan man rent Toshiba notebook skærme Next:Sådan nulstiller en Acer TravelMate notebook standby     

    Kommentarer

    Code:
    change