hvordan man kan teste blæseren i en HP Notebook

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-07-07

Hold din processor cool er en vigtig del af edb -system vedligehold og ydeevne . Fastholdelse af en lav kernetemperatur kan forhindre skader på din processor og bundkort . Din ventilator blæser varm luft væk fra din bærbare computer og dets komponenter, som sænker temperaturen inde i computeren . Bærbare computere er ekstremt følsomme over for varme , da alle deres komponenter er placeret med i et mindre område end en pc . Tage sig tid til at sikre din bærbare computer fan fungerer korrekt , bør være en fast del af dit system vedligeholdelse .

Du skal bruge:
Trykluft
. papir .
Q-tip .


1 .
Tænd din bærbare computer og fysisk se på ventilatoren for at se om det er spinning . Hvis du har svært ved at finde ud af, om din fan arbejder , skal du placere et stykke papir foran det og se om blæseren flytter papiret .
2 .
Blæs trykluft ind i ventilator til at fjerne snavs eller støv partikler , der kan have samlet . Hvis den komprimerede luft ikke vil fjerne hele skidtet , forsigtigt bruge en Q-tip til at fjerne alle resterende snavs eller støv .
3 .
Genstart din bærbare computer og se om blæseren kører rundt. Hvis det ikke vil spinde efter rengøring vil det sandsynligvis skal udskiftes .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan afbryde en acer notebook 

Kommentarer

Code:
change