mini notebooks fordele og ulemper

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-13

Med en mini notebook , det store rige cyberspace er tilgængelige på hånden , uanset hvor du går . Mini-notebooks , dog falde kort i området , der tilbydes software uden cd- eller dvd-drev , er brugerne lidt begrænset på software , de kan installere på deres mini notesbog. Afhængigt af om du har brug for en anordning til forretning eller ferie, mini notebooks kan ikke være den bedste investering .

Overførsel

Mini notebooks er ideelle til folk på farten . Med en skærmstørrelse på ti inches eller mindre ( målt diagonalt ) , mini notebooks let passer ind i en mappe , rygsæk og i nogle tilfælde , punge .

Letvægts

Ud over portabilitet , er mini notebooks stor rejsefæller . På knap tre pounds , bogstaveligt talt en mini bærbar holder dig forbundet med familie , venner og kolleger uden at tynge dine tasker ned .

batterilevetid

Afhængig af mærke og model du køber , kan mini notebook fortsætte driften for så meget som op til otte timer på opladet batteri levetid . Dette giver dig mulighed for lange perioder af tid til at surfe på internettet eller afslutte arbejdsopgaver uden at blive indsnævret til nogen ledninger og netledninger .

Optimal Drives

Et bemærkelsesværdigt ulempe med mini notebooks er, at de ikke har cd- eller dvd- drev på enheden . De har USB- porte og et memory card slot . Så kan du stadig gemme og hente arbejdsrelaterede dokumenter samt uploade billeder direkte fra dit hukommelseskort til din notebook . Hvis du ikke har noget imod udgifter til indkøb af en ekstern harddisk eller DVD-brænder , vil du være i stand til at installere ekstra software på din mini notebook .

Hukommelse

Mini notebooks ikke kommer installeret med en stor RAM -hukommelse , som kan bremse den generelle hastighed på din computer , især hvis du har flere programmer kørende . En mulig løsning er at købe ekstra RAM hukommelse og har en computer tekniker professionelt installere det på din enhed .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan adskille en asus notebook 

Kommentarer

Code:
change