ulemperne ved en mac notebook

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-17

En Mac bærbare er en bærbar computer produceret af Apple Computer . Den linje af Mac computere omfatter Macbook , MacBook Pro og MacBook Air . Der er flere ulemper ved at købe en Mac notebook , herunder omkostninger , begrænsninger på software , og begrænsninger på tilbehør .

Expense

I gennemsnit Macintosh notebooks tendens til at være dyrere end deres pc modstykker . I 2010, er det entry level Mac Notebook tilgængelig fra Apple omkring $ 1000. Entry level PC notebooks kan købes for langt mindre . For eksempel kan en mainstream pc laptop starter ved omkring $ 500 i henhold til CNET. com , mens " netbooks " kan blive endnu billigere ( men måske har nogle begrænsninger på funktioner eller mindre plads på harddisken ) . Apple har tendens til at tage højde for de midt- og high- end markedet , og dermed for dem, der søger et budget notesbog , omkostningerne er en stor ulempe .

Forenelighed

PC computere og Windows-operativsystemer har længe været drift foretrukne system for en stor del af verden . Mange programmer , fra erhvervslivet programmer til spil , er ikke tilgængelige som native software på en Mac notebook . Selv om det er muligt at køre nogle af eller alle disse Windows-baserede programmer på PC emulatorer på en Mac , emulatorer tendens til at være langsom og ikke uden fejl . Som et resultat synes pc -brugere til at have en bredere vifte af software muligheder end Mac- brugere .

Tilbehør

PC tilbehør er generelt ikke tilpasset til et bestemt produkt . For eksempel , designet enhver mus til at arbejde på en pc kan sandsynligvis blive brugt som tilbehør til alle mærker af PC notebook , fra en Gateway til en HP til en Toshiba . Det samme er ikke tilfældet for Macintosh . Der er kun én producent af bærbare Mac-computere-Apple-og dermed tilgængeligheden af tilbehør fra forskellige kilder er mere begrænset. Der er nogle tredjeparts virksomheder, der gør fremstiller tilbehør til Mac , men færre end der er for pc'er .


Previous:hvordan du aktiverer stillingen skærmen i HP Notebook Next:hvordan man kan tage batteriet ud i en Presario notebook 

Kommentarer

Code:
change