Forskellen mellem en notebook mus & en almindelig mus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-04

Selvom model og design varierer fra fabrikanten , den mest markante forskel mellem en mus til bærbare computere og en almindelig mus , er , at en notebook mus er specielt designet til rejsen . Størrelse og tracking stil er specifikationerne til at overveje

Travel

Fordi en notebook mus er en perifer til en computer , som brugerne have med overalt , er de designet til at være specielt let og kompakt.

størrelse

Uanset om en stationær eller bærbar computer , at fabrikanterne konstruerer mus passer nemt i en brugers hånd . En mus til bærbare computere er normalt mindre i størrelse , dog . Størrelse påvirker ikke musefunktioner . En mus til bærbare computere gør alt, hvad en almindelig mus gør . Den mindre størrelse med en mus til bærbare computere kan oversættes til at kræve mindre plads i en computer taske og en lavere vægt . En mus til bærbare computere også vil kræve mindre plads på en arbejdsstation.

Precision

Præcision er en specifikation , at detailhandlerne vil give forbrugerne , når de foretager indkøb . Den måles i bevægelse beslutning af prikker pr tomme . Regelmæssig og bærbare mus kan give lige dots per inch værdier , afhængigt af modellen . Nogle modeller af almindelig mus er designet til kunstnere eller professionelle designere , der kræver højere dots per inch .

Ekstra funktioner i de periodiske Mus

En almindelig mus design kan inkludere yderligere knapper til brugere, der vil bruge musen over mange timer i et enkelt sted-knapper til tommelfingeren eller supplerende rulle hjul til navigation . Nogle bærbare mus design indarbejde disse ekstra funktioner , men på en mindre skala .

Ergonomisk Design

Når producenter understrege rejse funktioner i bærbare mus , producenter af regelmæssige mus understrege komfort . Nogle modeller har ergonomiske funktioner-ergonomisk pasform og position-for forbrugere, som er tilbøjelige til at stationær og bruge en mus til arbejde sessioner længere end en time . Forbrugerne er mere tilbøjelige til at finde ergonomisk design i regelmæssig mus . Nogle faste mus også kan omfatte trackballs , der sjældent ses i bærbare mus .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:HP Notebook Expansion Base vista instruktioner 

Kommentarer

Code:
change