HP Notebook Expansion Base vista instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-03

Med priserne på bærbare computere falder , er mange mennesker, der bruger deres bærbare computere som deres primære computer . Bærbare computere har en række vigtige fordele frem for traditionelle stationære computere, herunder portabilitet og fleksibilitet , men de har nogle begrænsninger som godt. Ved at tilføje en udvidelse base til din notebook du kan overvinde disse udfordringer og gøre din bærbare en ægte desktop udskiftning

afgøre, hvilken type Expansion Base , du har brug

Det første skridt i at få det perfekte ekspansion base for din notebook er at sikre , at basen vil fungere korrekt med dit operativsystem . Hvis din bærbare kører Windows Vista , skal du sørge for at gå til Microsofts hjemmeside og se hardware-kompatibilitet liste for Vista . Vær sikker på , at udvidelsen base du vælger , er på denne liste . Mange bærbare computere vil have flere forskellige ekspansion baser at vælge imellem , så sørg for at registrere den model nummer og sammenligne det med den hardware , der er anført på Microsofts websted .

Find et passende mellemrum

Hele idéen om en udvidelse base er at hjælpe dig med at få mest ud af din bordplads mens det stadig tillader dig at bruge alle de udstyr , du har brug for . Alligevel er det vigtigt at sikre, at du har nok plads til udvidelse base , et eksternt tastatur og mus og eventuelle printere, scannere eller andre enheder, du planlægger at bruge . For at spare plads, du kan vælge en udvidelse base , som indeholder en skærmfod . Dette vil give dig mulighed for at placere din skærm på toppen af standen og den bærbare computer inde i stå .

Tilslut Expansion Base

Efter udvidelsen basen er placeret på dit skrivebord eller arbejdsstation , er næste skridt i forbindelse alt udstyr du planlægger at bruge . Begynd med at finde skærmen forbindelse på bagsiden af ekspansion base --- på mange ekspansion baser dette stik , vil blive blå . Tilslut den eksterne skærm til udvidelse basen , og tilslut derefter det eksterne tastatur og mus . Mange ekspansion baser vil have både PS2 og USB-tilslutninger , så du kan tilslutte både typer tastaturer og mus . Dernæst tilslutte ekstra periferiudstyr du planlægger at bruge . Du kan også tilslutte en printer , scanner eller en anordning , der kan tilsluttes til en USB -port .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan du installerer Logitech Alto til en HP Notebook 

Kommentarer

Code:
change