hvad er årsagerne til en inaktiv DSL-modem ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-23

Et inaktivt DSL -modem kan virkelig sætte en dæmper på en husstands internetaktiviteter . Fejlfinding et modem problem er ikke så svært . Kontrol nogle forbindelser og kører et par enkle test vil hjælpe endnu en novice bruger isolere hvor problemet er . Når problemet er placeret , kan det som regel løses uden ekstern bistand .

Strømkilde

Det første du skal tjekke med en inaktiv DSL -modem er , at det har magt . Overhold forsiden af modem . Se efter strømindikatoren . Hvis der ikke er tegn magt er til stede , skal du kontrollere bagsiden af modem til en god forbindelse med AC adapteren . Kontroller stikkontakten for at sikre, stikket er ikke sluppet ud . Hvis modemet har en tænd /sluk knappen , sørg for at det er i " on "position .

Internet Connection

Kontrollér Ethernet -kabel , der forbinder modemmet til routeren eller computeren er tilsluttet korrekt. Hvis du bruger en router skal du sørge for Ethernet -kablet forlader modemmet er sluttet til porten mærket " Internet " eller " Source . "

Netværksforbindelser

Tjek routeren til at sikre andre netværksforbindelser er på plads . Ikke at have en computer tilsluttet korrekt kan få DSL -modem synes at være inaktiv , selv når det har en god internetforbindelse. Hvis du bruger trådløs applikationer , skal du sørge for disse opretter forbindelse til nettet med et godt signal .

Isolering af problemet

Hvis problemet stadig eksisterer , kan du læse lysene på DSL -modem . Kig efter en , der hedder "Internet " eller " Forbindelse . " Hvis lyset er tændt, så DSL modtager et signal fra internetudbyderen. Det problem eksisterer mellem DSL-modem og computeren bliver brugt . Hvis lyset er slukket , er signalet ikke komme igennem til modemet . Kontakt internetudbyderen for at planlægge et servicekald for at identificere kilden til problemet .


Previous:hvordan man registrerer en HP Notebook Next:oplysninger om touch screen -teknologi 

Kommentarer

Code:
change