hvordan du installerer en HP Notebook videokort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-06

En video card er en enhed, der sender et videosignal til din HP Notebook 's video display . Kvaliteten af denne video signal for en stor del afhænger af kvaliteten af dit skærmkort , men det skærmkort, der følger med din HP Notebook måske ikke giver den video kvalitet , som du har brug for . Dette er grunden til at opgradere dit grafikkort kan være nødvendig. Processen vil kræve en fuldstændig adskillelse af dine HP notebook . Selv om dette ikke er en frygtelig vanskelig opgave , skal du tage din tid og håndtere hver computer komponent med stor omhu .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Skruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .


1 .
Tænd din HP bærbare og vent til Windows til at starte op . Åbn " Start " menuen , og derefter højreklikke på " Denne computer ". Klik på " Egenskaber " i drop -down menu .
2 .
Klik på " Hardware " fanen , derefter på " Enhedshåndtering " knappen . Klik på " + " knappen ved siden af " Skærmkort " knappen .
3 .
Klik på dit nuværende grafikkort , vælg derefter " Uninstall " knappen , og klik på " OK " for at fortsætte .
4 .
Sluk din HP bærbar , frakoble strømkablet , tag batteriet og afbryde enhver diverse kabler og /eller eksterne enheder .
5 .

Vedhæft en antistatisk håndled wrap på håndleddet, så fastgøre ledning klip til den bærbare computer 's kabinet. Dette vil forhindre stød fra statisk elektricitet . Luk den bærbare computer og placere den med forsiden nedad .
6 .
Fjern alle synlige Phillips-skruer fra bunden huset , og derefter placere den bærbare computer med forsiden opad og åbne den bærbare for så vidt angår det vil gå .
7 .
Brug en skruetrækker til at lirke op tastaturet dækker , den tynde strimler af plast placeret mellem tastaturet og LCD- display . Løft tastaturet dække ud af den bærbare computer basen , så sæt den til side .
8 .
Fjern de fire udsatte Phillips-skruer , der er knyttet tastaturet til den bærbare computer. Løft op på tastaturet og placere den med forsiden ned over pegefeltet . Afbryd tastaturet bånd stikket fra den bærbare 's hovedkortet.
9 .
Tag den trådløse antenne og DVI -kabel fra hovedkortet . Fjern de fire Phillips-skruer sikre logik dæksel til den bærbare rammen . Løft dækslet ud af den bærbare computer og sæt den til side .
10 .
Fjern de fire Phillips-skruer fastgør køleplade til hovedkortet . ( Den køleprofil er et stort stykke metal der er knyttet til en stribe af kobber forlængelse ud af det . ) Løft køleplade ud af den bærbare computer basen og sæt den til side .
11 .

Fjern Phillips-skruer , der er knyttet skærmkortet til hovedkortet . Løft forsigtigt det gamle grafikkort ud af logicboardet , så sæt den til side .
12 .
Installer den nye grafikkort ved at gentage trin fem til 12 i omvendt rækkefølge.


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan du konfigurerer mini pci trådløse kort på HP notebooks 

Kommentarer

Code:
change