hvordan du installerer notebook motherboards

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-12

Et motherboard er det centrale kredsløb for de fleste computere . Den indeholder de computerens vigtigste komponenter og huse forbindelse porte til eksterne enheder , såsom tastatur , video kort og RAM ( Random Access Memory ) . Når en bærbar computer motherboard går dårligt , kan den gennemsnitlige computerbruger fjerne den og installere et nyt bundkort med den rigtige vejledning

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Skruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .


1 .
Sluk din bærbare computer , skal du lukke LCD-display , frakoble strømkablet og fjerne batteriet og alle diverse kabler og eksterne enheder . Vedhæft en antistatisk håndled wrap på håndleddet, så fastgøre ledning klip til din bærbare kabinet. Dette vil bidrage til at forhindre elektrisk stød fra statisk elektricitet .
2 .
Åbn den bærbare LCD- skærm så langt som det vil gå. Brug en lille skruetrækker til at lirke op på tastaturet ringen , som ligger mellem den bærbare 's tastatur og LCD display . Løft den helt ud af den bærbare computer 's base, derefter indstille den til side .
3 .
Fjern de skruer , der er knyttet tastaturet til den bærbare computer basen . Løft op på tastaturet , så læg det med forsiden ned over håndledsstøtten. Afmonter fladkabel fra hovedkortet . Fjern tastaturet fra den bærbare computer basen , så sæt den til side .
4 .
Bestem om LCD hængslerne blokerer adgang til bundkortet 's skruer . Hvis det er tilfældet , skal du fjerne skruer fra begge sider af hængslet og løft hængsel fra den bærbare computer . Afbryd videokablet og sæt den til side .
5 .
Fjern alle skruer , der er knyttet bundkortet til den bærbare computer base og derefter frakoble alle kabler er tilsluttet bundkortet . Løft forsigtigt bundkortet ud af den bærbare computer casing og sæt den til side .
6 .
Installer den nye motherboard ved at gentage trin et til fem i omvendt rækkefølge .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af et Microsoft Notebook med en trådløs optisk mus 

Kommentarer

Code:
change