hvordan du opgraderer hukommelsen på en HP Notebook

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-12

Periodisk opgradere hukommelsen eller RAM ( Random Access Memory ) i din HP bærbar er en fantastisk måde at holde din computer, der kører hurtigt og glitch -fri . Mange år siden du havde brug for en tekniker til at opgradere hukommelsen i computeren , men i dag de fleste bærbare computere er designet , så brugeren kan få adgang til , fjerne og opgradere hukommelsesmodulerne i deres computere selv

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .


1 .
Tænd din HP bærbare pc ud , fjerne AC- strømkablet , luk skærmen , og vend computeren på hovedet . Skub firkantet batteri fra rum på undersiden af computeren .
2 .
Find hukommelse dækslet på undersiden af din computer . Kontakt din HP brugermanualen for at finde ud af, hvordan skelne hukommelsen dækslet på netop din model notebook . Som en tommelfingerregel er det en firkantet rum i midten af undersiden af din computer og mærket " M. "
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne eventuelle skruer på hukommelsen dækslet og fjern derefter dækslet . På de fleste HP bærbare computere , er der to skruer, der fastgør dækslet .
4 .
Find hukommelsesmodulet inde i rummet . Det er den grønne rektangulære bord i midten af rummet . Bemærk, at der er to tynde metal stænger på hver side af hukommelsesmodulet .
5 .
Brug dine fingre til at trække både metal stænger væk fra hukommelsen og modulet vil pop lidt ud af rummet på en 45- graders vinkel .
6 .
Skub hukommelsesmodulet forsigtigt ud af rummet og skub et nyt modul ( fås hos din HP forhandler eller online ) i stedet . Skub forsigtigt modulet ned i rummet , indtil metalstænger låse det på plads . Udskift dækslet , skruer og batteri , og du vil have opgraderet hukommelse i din HP.


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en notebook optisk mus 

Kommentarer

Code:
change