hvordan man åbner en Compaq M2000 laptop notebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-11

Demontering din Compaq M2000 bærbar computer kan være en vigtig færdighed at mestre . Det vil give dig mulighed for at opgradere og fejlfinding bestemt computer hardware uden at skulle ansætte en til tider meget dyre laptop tekniker . Selv laptop adskillelse er ikke en frygtelig vanskelig opgave , er det ikke en opgave , der bør tages let på . Du vil blive håndtere nogle af de vigtigste og mest delikate komponenter , der hjælper din Compaq notebook at fungere . Brug stor omhu og tage din tid

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker .
Skruetrækker .
Antistatisk håndled wrap .


1 .
Power -down dit Compaq M2000 laptop , afbryde strømkabel , tag batteriet og afmonter alle andre kabler eller eksterne enheder .

2 .
Vedhæft en antistatisk håndled wrap på håndleddet, og derefter vedhæfte wiren klemme ende på chassis eller kabinettet på din Compaq bærbare computer. Dette medvirker til at forhindre enhver stød fra statisk elektricitet .
3 .
Luk den bærbare computer og placere den med forsiden nedad , og fjern derefter de to Phillips-skruer nu afsløret af batteriet . Placer den bærbare computer med forsiden opad og åbn bærbar skærm så vidt som det vil gå.
4 .
Brug en lille skruetrækker til at lirke op på tastaturet bezel . Tastaturet ringen er en tynd strimmel af plastik placeret mellem tastatur og LCD display . Løft ringen ud af den bærbare computer basen , og sæt den derefter til side .
5 .
Fjern de fire Phillips-skruer , der er knyttet tastaturet til den bærbare computer basen . Løft op på tastaturet , og derefter placere den med forsiden ned over pegefeltet og håndledsstøtten . Forsigtigt afbryde tastaturet båndkablet fra Compaq bærbare computers hovedkortet. Løft tastaturet væk fra håndledsstøtten , og derefter indstille den til side meget nøje . Du har nu adgang til alle interne komponenter i din bærbare computer .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan man kan opgradere hukommelsen i en HP-notebook og en Compaq Presario F700 

Kommentarer

Code:
change