hvordan man kan foretage fejlfinding af et Microsoft Notebook med en trådløs optisk mus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-08-12

Selv om bærbare computere er nemme at bære rundt på , de ikke normalt skib med en mus . Hvis Faktisk har de fleste bærbare computere er ikke engang har mus stik havne . Men hvis du skal bruge en mus med din bærbare computer , en trådløs mus er en fantastisk løsning . Hvis du har problemer med din mus , er fejlfinding kilden til problemet den bedste måde at få din mus at arbejde med din bærbare computer igen

Du skal bruge: .
sprit
Blød klud .


1 .
Rens bunden af musen . En optisk mus bruger en laser linse til at spore bevægelser , og hvis denne linse bliver snavset , kan dine markøren på skærmen ikke reagerer korrekt, når du bevæger musen . Tør bunden af musen med en blød klud fugtet med isopropyl ( gnidning ) alkohol . Dette skulle fjerne det meste snavs og støv fra bunden af musen .
2 .
Udskift batterier . Da en trådløs mus ikke oprette forbindelse til din computer direkte , er det nødvendigt batterier til magten. Se din instruktionsbog for den type batterier , du har brug for , samt installation information .
3 .
Geninstaller trådløse drivere . Hvis din mus kom med en cd , stik den ind i din computers diskdrev og installere al software og drivere . Hvis din trådløse mus kom med en simpel adapter , kan du prøve at frakoble adapteren og derefter tilslutte den igen for at indlede " plug and play " -funktionalitet .
4 .
Deaktiver interne transceiver . Hvis din trådløse mus sluttes til en intern Bluetooth transceiver , deaktivere det ved hjælp af Bluetooth hjælpeprogrammet i Kontrolpanel , og derefter genaktivere den efter et par minutter . Så prøv at tilslutte din trådløse mus til computeren igen .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan du opgraderer hukommelsen på en HP Notebook 

Kommentarer

Code:
change