hvordan man passer tablet notebooks

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-04

Tablet notebooks er tynde bærbare computere, der er kun ca tykkelsen af et papir notesbog . Disse computere er nemme at transportere , da de er både lille og let . Grundlæggende vedligeholdelse og pleje bør anvendes til at tabletten notesbog, som vil give dig udvidet brug af varen

Du skal bruge: .
Microfiber klud
. Isopropyl alkohol .
Vatpinde .
Kan luft .


1 .
Sluk den bærbare , og tag det fra alle ladeaggregatet .
2 .
Spray en dåse luften over tastaturet , som vil fjerne løse støv, der har lagt sig inde i tastaturet. Start ved enten venstre eller højre side af tastaturet , så spray til den modsatte side . Gentag , indtil du har sprøjtet hele tastaturet .
3 .
Fugt en mikrofiber klud med sprit , så brug det til sikkert rense hele notesbogen . Gnid den fugtige klud over den bærbare pc skærmen , tørre i lange , jævne strøg . Dette vil fjerne pletter og fingeraftryk uden at skade skærmen .
4 .
Tør fugtig klud over tastaturet samt den udvendige side af notesbogen .
5 .
Dyp en vatpind i sprit , og tør derefter mellem tasterne på tastaturet . Dette vil give dig mulighed for at nå områder , der kluden savnet.

gode råd og advarsler


  • altid bruge computeren på en flad , stabil overflade . Dette vil forhindre deponering og ulykker, der kan forårsage den bærbare til at falde , knække eller revne .


  • Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:Forskellen mellem en notebook mus & en almindelig mus     

    Kommentarer

    Code:
    change