information om notebooks

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-07

En bærbar computer er også nævnt som en bærbar computer . Dette er en bærbar computer , der normalt vejer mindre end 7 kg. , og indeholder alle de komponenter i en computer i en lille ramme . Skærmen kan foldes ned på toppen af tastaturet , og alle af behandlingen komponenter er indeholdt under tastaturet

Bruger

Bærbare computere er ofte brugt i skoler og virksomheder , især virksomheder , der kræver deres ansatte til at gøre en masse rejser . De er nyttige for skolen på grund af deres portabilitet , så eleverne til at holde styr på opgaver og noter på deres egen personlige computer . Virksomheder bruger bærbare computere til deres mere mobile arbejdstagere samt medarbejdere , der arbejder hjemmefra .

Fordele

Den største fordel ved bærbare computere er deres portabilitet . De er i stand til at gå overalt du kan, og giver dig mulighed for at tage din computer på vej med dig . Det er meget mere bekvemt end slæbe rundt en computer tårn , skærm, tastatur og mus . De fleste notebooks har en touchpad eller pegefeltet medtaget under tastaturet , så du ikke behøver at bringe enhver enheder sammen med dig .

Ulemper

Notebooks matcher ikke den magt, som desktoppe kan på en per dollar grundlag , som en udskiftning laptop er meget dyrere end en tilsvarende stationær computer . Anden store ulempe er laptop afkøling . Der er ikke plads nok i sagen til at passe så mange fans i , kan så mange højere magt processorer føre til overophedning . Den mobile udgaver af grafikkort kan også bagud udviklingen med tilsvarende desktop kort .

Størrelse

Den gennemsnitlige notebook størrelse er mellem 13 og 14 inches , som måles diagonalt hen over skærmen . Mindre notebooks , kaldet netbooks , starter ved 8 inches og top ud på 11,1 inches . Store notebooks er typisk desktop udskiftning enheder , og kan være kendetegnet ved skærme så store som 24 inches . Der er også nogle notebooks , der anvender en dobbelt skærm system , der ofrer mobilitet for ydeevne .

Vægten af en notesbog med et batteri gennemsnit omkring 6 pounds . Den ultra light modeller og netbooks kan vægten så lidt som 2 eller 3 pounds . Spilleautomater og desktop udskiftninger er meget heftier på 8 til 13 pounds .

Pris

Priserne på notebooks varierer meget baseret på den type , du er på udkig efter . Standard notebooks serie i $ 700 til $ 1. 000 -området , mens skrivebordet udskiftninger kan koste op til $ 4. 000 for fuldt lastet maskiner . Omvendt netbooks tilbyde et budget -venlige indstilling fra $ 200 til $ 500.


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:hvordan du installerer en HP Notebook videokort 

Kommentarer

Code:
change