typer USB-kabel webcams til notebooks

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-13

USB-tilsluttet web -kameraer er bærbare video- kameraer til bærbare computere og notebooks uden indbygget kamera . USB- forbindelsen er en problemfri måde at oprette forbindelse til andre brugere på Skype , og andre internet-chat -programmer , eller tage video -optagelser og billeder . High-kvalitet webkameraer er nu tilgængelige i dette bærbare mulighed for en klar , levende billede .

Blue Microphones Eyeball

Den Blå Microphones Eyeball er en HD-opløsning videokamera ledsaget af en mikrofon . Denne kompakte USB webcam foranstaltninger 2,5 ved 3,75 inches og tilbydes på $ 99 ( dette og alle inkluderet priser fra 2010 ) . Ifølge CNET , " en metal gitter dækker den forreste del af øjeæblet 's sfæriske mikrofon , som roterer 360 grader og inkluderer en Mini-USB -forbindelse på bagsiden . " The Blue Microphones øjeæblet er en bekvem kamera og mikrofon til at rejse med , lille nok til at passe ind i en lomme .

Microsoft LifeCam Show

Den LifeCam Show er en anden bærbar webcam , der er ideel til bærbare brug . Dette webcam har en højere opløsning 2- megapixel sensor 800 af 600 video og 1. 600 med 1. 200 stillbilleder og foranstaltninger 1,3 inches i bredden og 2,4 inches i højden . Dette webcam tilbyder også 3D visuelle video effekter . Den livecam Show automatisk forbinder med Windows Live Messenger , men er ikke kompatibel med Mac .

Logitech QuickCam Vision Pro for Notebooks

Ifølge CNET , Logitech QuickCam Vision Pro tilbyder " overlegen billedkvalitet , især ved svag belysning . " Den 2,0- megapixel sensor , Carl Zeiss optik og Logitech RightLight teknologi har højere opløsning end de fleste webkameraer , der tilbyder klare , lyse billedkvalitet . Video kan tages i 320 x 240 , 640 x 480 eller 960 x 720 opløsning , og still-billeder taget på 1,3 eller 2,0- megapixel opløsning . Dette webcam er 2,4 inches høj med 1,2 inches lang og er ca 99 dollars .

Creative Live Cam Optia AF

Creative Live Cam Optia AF er et fleksibelt webcam , der har evnen til at rotere 270 grader . Den giver ikke de tydeligste billeder i en lav-lys indstilling . CNET anbefaler at bruge dette webcam til videoovervågning af genstande eller time-lapse fotografering i stedet for video messaging .


Previous:hvordan man åbner en bærbar computer lås Next:Compac Presario c751nr notebook pc instruktioner 

Kommentarer

Code:
change